reklama
Ninjna dzieki ja tez dodałam do ulubionych:-)
ja zamierzam dać Kondziowi po 4 miesiacu czyli w 5
z Mela trzymałam sie ze nic jej niw dam do 6 miesiaca i wyszło tak ze mi sie wogóle nie chwyciła do 9 miecha nic innego niz cyc wiec teraz wole wczesniej zaczac zeby nie miec problemów. zreszta nasz pediatra pozwolił po mału podawac od 5 miesiaca
ja zamierzam dać Kondziowi po 4 miesiacu czyli w 5
z Mela trzymałam sie ze nic jej niw dam do 6 miesiaca i wyszło tak ze mi sie wogóle nie chwyciła do 9 miecha nic innego niz cyc wiec teraz wole wczesniej zaczac zeby nie miec problemów. zreszta nasz pediatra pozwolił po mału podawac od 5 miesiaca

Dusia08
Marzec '08
Ja tez zamiezam troche sama gotowac dla Michalka a troche ze sloiczkow. Juz robilam mu ziemniaka i brokuly sama :-)
siwona
Zadomowiona(y)
Ja tez planuję gotować częściowo sama, ale tylko to, co urośnie u dziadków w ogródku, reszta chyba ze słoiczków.
Ninja wielkie dzięki - stronka już jest w zakładkach:-)
Ninja wielkie dzięki - stronka już jest w zakładkach:-)
Marteczka23
Fan(ka)
No właśnie gotowac luzik ale żeby wiedziec co kupujemy?To z tym gorzej a podobno,ze powinno się dawac zeszłoroczne warzywka a nie nowalijki?Ja tez planuję gotować częściowo sama, ale tylko to, co urośnie u dziadków w ogródku, reszta chyba ze słoiczków.

ninjacorps
Marcóweczka 2008
Ja już zagadałam ze rodziców znajomymi , którzy uprawiają warzywa, by zostawiali dla mnie niczym nie pryskane :-)
siwona
Zadomowiona(y)
No właśnie gotowac luzik ale żeby wiedziec co kupujemy?To z tym gorzej a podobno,ze powinno się dawac zeszłoroczne warzywka a nie nowalijki?![]()
Wydaje mi się, że chodzi o nowalijki, które są na gwałt pędzone już w marcu i jest w nich sama chemia, albo te "nowalijki unijne", w których tez nie za wiele jest warzywa w warzywie

reklama