Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u nas dwa dolne zabki nawet nie wiem kiedy wyszly, ale gorne to jakas masakra!! maly goraczkowal 2 dni wczesniej katar pare dni i placz lament, i krewka mu nawet leciala z dziaselka
Moja córeczka tez miała katar przy ząbkowaniu, do tego lekką gorączkę i strasznie marudziła... Na gorączkę podawałam jej jakiś lek przeciwgorączkowy, a na wyżynające ząbki dobrze sprawdziła się camilia, którą zakrapiałam dziąsła. Córcia mogła po niej normalnie zasnąć
Jeszcze tak naprawdę nie rozpakowałam swojego nowego inhalatora ale za jakiś czas na pewno przeprowadzę pierwszą testową inhalację. Zamawialiśmy Pro Sanity przez internet. Ten sam model ma moja koleżanka z pracy lecząca się na astmę także od niej dostaliśmy namiar i mam nadzieję, że rzeczywiście sprzęt się sprawdzi.