Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zazdroszczę Wam, że tylko tyle Wam zostało... Ja mam jeszcze przed sobą 58 dni! Prawie dwa miesiące! A juz tak mi się dłuży! Kiedy będzie ten koniec listopada ;-(
cynamonka- ciekawe czy w jednym czasie urodzimy, he he roznie bywa, dziewczyny a zalozymy sobie watek 'Moj porod', milo bedzie poczytac o tych pierwszych chwilach z malenstwem
No jasne, że wątek o porodzie musi być! Przecież wszystkie na to czekamy.
dziewczeta, a co z listą z telefonami, żeby przesyłac sobie info o porodzie i gratulacje?? Kiedy się doczekam??
Oto dziewczyny (łącznie ze mną), których nr tel są na liście: Pola30, dorotak, Cynamonka, Lucyann, Megusek, meggi9.11, monikak_80, blue, Ewa2500, Monika M., _anita_, Iwona 29.
No to wg listy aktywnych brakuje 10 namiarow. Moze one nie chca podawac numerow? Napisze jeszcze raz ze baza jest tajna i nikt poza nami nie dostanie tych numerow. Proponuje zebys zaczekala do konca tyg (nikt sie chyba tak szybko nie rozdwoi ;-)
No to co?, cierpliwie czekamy na resztę aktywistek do końca tygodnia, a potem ślij Dorotko. Jeśli się któraś będzie chciała dopisać, to się ją dopisze
Jejku, dziewczyny, czy Wam też tak się dłuży każdy dzień?? Jest coraz gorzej...Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która ma termin na 18.10 i jej też się to ciągnie, że hej. Nawet miewa już poważne skurcze, ale to wciąż nie to...