Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja pisze tylko, nie wiem czy w dobrym temacie... Pamietacie moze Mihir? Ona dawno temu z wami gadala... jest moja kuzynka i sama mialam nadzieje ze bedzie jeszcze zagladac na to forum.. W kazdym razie mieszka na Wegrzech, z jej mezem super..ma blizniaki, chlopca i dziewczynke Dosc podobne do siebie nawet Od tego lutego zaczela kontynuacje soich studiow na jakims wegierskim uniwersytecie Postaram sie ja sciagnac do was jeszcze...
No pamiętamy Mihir....kurcze fajnie jakby wróciła- blizniakw to u nas na listopadówkach brak ...tylko ciekawe czy znajdzie czas na forum- no bo 2 bobasy+studia- ale co tam dla mamy listopadowej- pozdrów ja Harsharani:-)
Jak ja przywędrowałam na forum to Mihir już nie było, ale czytałam troche nasze forum i wiem że była od początku i udzielała sie często i miłoby było gdyby wróciła Przesyłam pozdrowionka!!
Dziewczyny Mihir założyła ten wątek a ja byłam trzecia na naszym wątku i pamietam ze na poczatku to duzo Monika ze stanow i Mihir udzielaly sie ja zreszta tez
wracam do was bo juz uregolowalam swoje zycie i tesknie za wami