reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

• Starter tematu Starter tematu Mihir
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anii-ja nie jestem gołosłowna, nie "tylko piszę" ale ja naprawdę zapraszam.Pakujcie się, mówcie kiedy i przyjeżdżajcie :) Będzie wesoło. W marcu (cały luty remont) przeprowadzamy się do nowego domu, więc będzie co świętować:tak: Pomyślcie!!

jupi, jupi, jupi...baaaardzo chętnie...:-):-):-)oby tylko mój się zgodził bo ostatnio jakiś nadąsany chodzi...może po nowym roku mu przejdzie:laugh2:

To jest moje ulubionre zdjęcie pierwszy dzień w domku! Adrianek jak wparował do szpitala to nawet nie chciał mnie widziec tylko się spytał gdzie jest moja siostrzyczka? proszę mi ją natychmiast pokazac!:-D

Ale Was wspomnienia naszły:-) patrząc na takie zdjęcia też mi się zachciewa drugiego (ale takiego bardziej spokojnego) brzdąca;-)tęskni się za tymi kuksańcami w żeberka...

Moje życie do 23, no 24 roku było usłane różami. Potem wszystko zaczęło się "pie...." i dopiero Kuba wrócił we mnie radość zycia. Pamiętam, że ostatnie dni przed porodem ciągnęły się w nieskończoność, w przeddzień wysprzątałam całą chatę i jeszcze wieczorem sama pojechałam na zakupy ( choć miałam lekkie skurcze ) a rano mmoja kruszynka urodziła się w ciągu godziny i wreszcie był ze mna ktoś, dla kogo jestem całym światem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry