dorotak
Fanka BB :)
Cieszę się że jesteś znowu maja33, czasem nawet zerkałam na stronę Martynki żeby zobaczyć co u Was słuchać :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
naszła mnie pewna melancholia...co się działo w mojej głowie rok temu??? zaledwie rok temu??? ile może zmienić dziecko w życiu kobiety? z dnia na dzień problemy dnia wczorajszego ustawały a rodziły się nowe...jaki poród, jak to będzie, gdzie rodzić, czy Paweł ma być przy porodzie??? potem jak mam przewinąć tą Kruszynkę, co to będzie w domu, jak sobie poradzę...??? kiedyś ważne było,ech...no właśnie...było...a teraz...moje życie nabrało całkiem innego wymiaru, inne tempo, po prostu inny świat...ale bardzo pokochałam ten świat
:-)
fakt wiele sie zmienilo a juz niedlugo nasze pociechy beda dmuchac pierwsza swieczke:-)ani sie obejrzymy a pojda do szkoly
patrzac z perpektywy mojej corci czas szybko leci niedawno byla taka jak seba a juz niedlugo 6 lat skonczy
minelo nawet nie wiem kiedy
.Mimo tego że właśnie rozwala mi płyty dvd po całym mieszkaniu i w ogóle nie reaguje na to co ja do niej gadam ;-)