Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasiu - te zdjęcia z maskotką świetnie pokazują jak Martynka rosła
Piękne brzucholki! Jak miło powspominać choć pod koniec ciąży to miałam już serdecznie dosyć ;-)
Ale was dziewczyny wzieło na wspominki Wszystkie brzuszki superoweA ja zadnych fotek nie wrzuce, bo dopiero co jestem po formacie komputera, zdjecia zgrane na płytki i nie chce mi sie teraz szukac;-)Ale te nasze dzidziusie rosna, były takie maleńkie.............
Ostatnio przebierałam pierwsze ciuszki Pauli i nie mogłam się nadziwić jak ona się w nie zmieściła...i jeszcze za duże były na nią...najprędzej to chyba po ciuszkach poznać jak dziecko rośnie...ehhh
Ja w sobotę byłam u znajomych - dwa tygodnie temu urodziła im się córeczka.Jak ją zobaczyłam...ech....nie mogłam uwierzyć że Zosia też była taaaaka malutka:-) Ciążę przechodziłam bez problemów, do końca byłam "na chodzie":-) Same miłe wspomnienia;-)A tu teraz taki duży bobas, już prawie chodzi. KIEDY BYŁ TEN LISTOPAD 2006 - proponuję nową nazwę dla tego wątku