reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam wszystkie forumowiczki.Chciałam sie podzielić z wami moimi objawami i zapytać co o tym sądzicie.Mianowicie z jakieś 2,5 tyg temu podczas stosunku z mężem troche spermy dostało sie do mojego wnetrza.Teraz od kilku dni zauważyłam,ze pobolewają mnie piersi po bokach i sutki.Jestem senna i ogólnie nie chce mi sie nic,ogarnia mnie nie moc....Zastanawiam sie czy to moze sugerować ciążę czy może zbliżajacy sie okres.Ostatni miałam 4go lutego dodam,ze mam nieregularne @.Wczoraj byłam u gina,ale nie w sprawie podejrzeń na temat ciąży tylko poprostu przebadać się.Nie mówiłam mu o swoich podejrzeniach bo sadze,ze i tak nic by mi nie powiedział bo za wcześnie.Moje pytanie do was jest takie czy mogłam zajść??? Czy świeża sperma,która była na palcu męza a ktory pozniej włozyl mi do pochwy może przyczynić sie do ciąży???Straciłam juz 2 ciaze kiedys i teraz boje sie bardzo...Dodam,ze miałam dni płodne najprawdopodobniej.Była bym wdzięczna za odpowiedzi.Pozdrawiam

nie wiem wszystko mozliwe ale niektórym dziewczyna trudno zajsc w ciąze nie wiem do których ty nalezysz ,robiłas test mysle ze juz cos powinno wyjsc ilo dniowe najdłuzej mialas cykle?

a testu nie robiłam...czekam do okresu nie chce sie rozczarować zbyt wczesnie...ale myslisz,ze nawet w taki sposob moglo dojsc do zapłodnienia??? dodam,ze tej spermy było dosc sporo...

Cze laseczki:-D

Veronica BOOSKI TEN TWÓJ SYN:-) a te miny!! SUPER!

Karola wystarczy jeden plemnik:tak: a czy się poszczęściło i zaskoczyłaś na prawde trudno powiedzieć bo @ i wczesna ciąża maja podobne objawy.Kiedy masz termin@??

Dziewczyny mam 125cm w pasie i rosne w oczach:-D

reklama
Do góry