reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MoniQa, Kasiu...
PRZYJMIJCIE MOJE GRATULACJE KOCHANE :) TAK SIĘ CIESZĘ NIEZMIERNIE :) GRATULACJE :)

m.a.l.i.n.k.a nie załamuj się... ja wiem że jest ciężko :( ale wiesz dobrze że to najbardziej Ciebie męczy takie dołowanie !! Napewno wszystko się wkońcu ułoży :-* Ja też miałam kiedyś bardzo ciężko w życiu i wszystko mi się na łeb waliło, wszystko traciło sens i nie chciałam nawet żyć, ale wkońcu los się do mnie uśmiechnął, Bóg pokazał że o mnie pamięta i że jest przy mnie... dał mi najcudowniejszego męża o jakim nawet nie śniłam a tydzień temu dowiedziałam się że rośnie we mnie maleńki cud :) Zobaczysz Kochanie że wszystko się ułoży... czasem trzeba być niestety cierpliwym i nic na to nie można poradzić !!
Trzymam za Ciebie kciuki Kochana :-*
I za wszystkie "przyszłe mamusie" :) Miłego weekendu !! Ja wracam do książek :(

reklama
Izabelko no może i masz rację że będą "faceci"... mnie własnie do kapustki kiszonej ciągnie... mmmm... zupkę ogórkową ostatnio preferuję... no właściwie to ogólnie zupki jakoś tak pokochałam :p
Pozdrawiam cieplutko :)

Izabelko i Dodeczko ;D-coś w tym jest[z tymi smaczkami w ciąży] ::) ,bo ja w pierwszej ciąży zajadałam się słodkim i lodami,gdzie w cześniej za tym nie przepadałam-i urodziłam dziewuszke ;D.

Witaj Dodeczko:)..Ja tez zerkam tu co raz..i wracam do ksiazek..Jutro pełno egzaminów:(..
Jak tam zdrówko??..Samopoczucie??..Oczywiście najlpeszego zycze!!!

no ja mam nadzieje ze z niedlugo tez bede tak mowic...a wiecie niechce wsumie zapeszac ale cos mi sie wydaje ze te testy i sposoby zadzialaly...staram sie o niczym niemyslec bo wiadomo jak to psychika dziala...ale moze...

LILITH niom to nie zapeszaj :>... licze na II kreseczki na Twoim tescie :) czego rowniez Ci bardzo bardzo bardzo  zycze :)

a ja dzisiaj okropnie sie nazarlam ( doslownie nazarlam , nie pojadlam  ;D ) ... a teraz mykam do wyrka bo siakos takos zmeczona jestem ...caly dzien na nogach ...odpoczynek nam sie nalezy ;)

buziaki  :-*

testowac moge juz jutro..(7 dni po owulacji)ale wole sie wstrzymac albo do okresu czyli za 6 dni albo jak na suwaczku za 8...i chyba tak zrobie bo niechce zapeszac...a ostatnio mimo moich ksiazkowych wrecz objawow nic z tego niebylo...wiec lepiej poczekac uspokoic sie i niemyslec za duzo :) tak wiec sie staram robic!!ale napewno napisze!!

reklama
LILITH ja gdyby nie moja niecierpliwosc jeszcze dzisiaj bylabym w niepewnosci, bo zamierzalam jutro testowac dopiero i pewnie kolejny dzien spedzilabym na bieganiu do ubikacji i sprawdzaniu czy @ sie pokazala  ;D ... a jakie masz objawy jesli mozna wiedziec ?? :)

Do góry