reklama
Dorka bede trzymac kciuki!!! nie nie usnelam tylko z psiakiem bylam!!co do objawow to niewiem sama...napewno mam zgage,sikam czesto i jestem okrutnie senna...dlugo spie a juz nawet o 15 padam...najpierw myslalam ze to przez pogode...ale jest pieknie i swieci sloneczko...do tego nic mi sie niechce...i wiecie czuje jakos sie dziwnie...aha!!czasem mam bole w podbrzuszu!!tak jak przy owulacji...a czasem jak przy @...moze sie udalo...a jak nie to napewno nadrobie!!!caluje was i ide nyny!!!
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
Hej dziewczyny rano zrobilam testa bo ostatnio zle sie czulam itp i wtedy kiedy nie chce jestem w ciazy
Izabelka
Oski i Wercia
Naprawdę myśl pozytywnie
może jak się dowie o maleństwie-owocu waszej miłości to się opamięta i wszystko wróci do normy. Teraz już nie możesz myśleć tylko o sobie- masz kruszynkę pod serduszkiem. Trzeba schować żale i żyć dalej najlepiej jak się potrafi
buziaczki i nie zadręczaj się
m.a.l.i.n.k.a
IZABELKA powiedzialam mu i wydaje mi sie ze jest szczesliwy tak mocno mi przytulil i powiedzial ze tak bardzo kocha ta kruszynke az sie poplKLAM jak mu powiedzialam ze myslam ze niechce to stwierdzil trudno mu okazac uczuca na ten temat bylo ale zawsze od kad jestesmy razem chcial
Elżbietka
mother of two sons&angel
MALINKO, maleństwo tylko umocni wasz zwiążek i bedzei jeszcze bardziej cudownie niz do tej pory!! 
m.a.l.i.n.k.a
ELZBIETKO teraz juz wiem ze masz racje
i jestem happy 
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
jak j abym tak chciala...