dominika88 myślę że nie można Ci jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie z prostej przyczyny - każda z nas jest inna i inaczej odczuwa stres , ból a więc i ciążę . Ja np. w ciąży jestem po raz czwarty i NIGDY nie miałam żadnych objawów ani tych z przed pozytywnego testu ciążowego ani tych typowo ciążowych . Musisz po prostu uzbroić się w cierpliwość i poczekać . Do 19 już niedługo . A Ty chcesz być w ciąży czy wręcz przeciwnie , wolałabyś nie ?
Ale mimo iz szansa jest i to spora bo kochalismy sie kilka razy bez zabezpieczenia to ja jakos nie wierze zeby mialo mi sie udac... Jak na razie nie mam zadnych wyraznych objawow, od czasu do czasu czuje jakby pobolewalo mnie podbrzusze i klucie i mrowienie w piersiach ale to wszystko jest takie niewyrazne ze momentami zastanawiam sie czy sobie tego aby juz nie wmawiam... A i wczoraj i dzis mam momenty ze jestem rozpalona na twarzy choc nie czuje zeby bralo mnie przeziebienie.
, poza tym rozpaleniem na twarzy o którym Ty piszesz, ale nie wiem czy to jest objaw ciąży? Ja cierpliwie czekam... to już niedługo...
ale ludze sie ze moze jednak...... Tobie rowniez zycze abys byla w ciazy ;-) A czujesz sie przeziebiona??? Bo teraz ta pogoda taka brzydka sie zrobila wiec moze po prostu nas lamie...? Chociaz ja nie czuje sie oslabiona ani tak jak to zwykle jest przy przeziebieniu....