Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
powinno mierzyc sie od samego poczatku ale mozesz zaczac kilka dni po.(w sumie najwazniejsze sa te temperatury przed owulacja).ja mierze w ustach wiec problemu nie ma.Wydaje mi sie to duzo wygodniejsze.No i elektronicznym bo duzo szybciej.A ja zaczelam 10 cykl staranek:-(
A powiedzcie mi kochane tempke sie mierzy od 1 dc czy mozna zaczac po@ ? Bo w czasie @ to tak mi sie to nie usmiecha![]()
ja czesto slyszalam ze mdlosci wystepuja troche pozniej niz po zaplodnieniu.Tutaj cytat :"Nudności i wymioty występują od 6.-8. tygodnia i zazwyczaj trwają do 12.-14. tygodnia ciąży. Należy podkreślić, że wymioty i nudności nie są symptomami ciąży w pierwszych dniach po zapłodnieniu. Występują dopiero po 6 tygodniu"dziewczyny kiedy pojawiają sie pierwsze mdłości??
ja gdzieś czytalam ze moga pojawic sie w 4-5 i jestem troche zdezorientowana, zreszta wszedzie pisza co innegoja czesto slyszalam ze mdlosci wystepuja troche pozniej niz po zaplodnieniu.Tutaj cytat :"Nudności i wymioty występują od 6.-8. tygodnia i zazwyczaj trwają do 12.-14. tygodnia ciąży. Należy podkreślić, że wymioty i nudności nie są symptomami ciąży w pierwszych dniach po zapłodnieniu. Występują dopiero po 6 tygodniu"
a calosc na Objawy ciąży
ja mam nudnosci i ból blowy niedowytrzymania na 3 dni przed @ i zastanawiam sie czy to fasolka czy @U mnie wystapily jakos 1 dzien przed spodziewana @ czyli 4 tydzien niecalkiem
.
Hmm a wy jak liczycie ten pierwszy dzien??ja gdzieś czytalam ze moga pojawic sie w 4-5 i jestem troche zdezorientowana, zreszta wszedzie pisza co innego![]()
A u mnie narazie cisza na horyzoncie o godz 15 bylo pare kropelek brazowych i jak narazie cisza pewnie juz rano porzadnie da o sobie znac.
A wiec chyba pospieszylam sie z tym suwaczkiem bo chyba od jutra powinnam zaczac sie liczyc jak jest krwawienie a nie plamienie???Hmm a wy jak liczycie ten pierwszy dzien??