Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana skad jestes z uk? jezeli z londynu to jedz tu beta kosztuje 30f wynik po godzinie mozesz sama odebrac lub wysla ci na maila bardzo fajne laboratoriummoze ja mieszkam w jakims dziwnym miescie ale jedyne co lekarz gp moze zrobic dla mnie to wyslac moj mocz do analizy!jezeli jutro test znowu bedzie negatywny pojade do polskiego ginekologa bo w przychodni na badanie ginekologiczne trzeba czekac do polowy wrzesnia
Ciąża maciczna wykluczona, wykazałoby to na badaniu beta ;-), pewnie że myślę o tym, ale jestem dobrej myśliRobale moze powinnas jak najszybciej isc do jakiegos innego lekarz bo moze to ciaza pozamaciczna jezeli beta ci wychodzi pozytywnie??? Czemu nie mowilas wczesniej o tym???:-( Kurcze nie martwisz sie tym co si etam dzieje w srodku???
...mialam poczekac z testem...dzien po-zakladajac ze okres nie nadejdzie
....hihi