reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dziewczynki ! chyba się udało poziom beta hcg wskazuje na ciążę ! dzwoniłam do mojej Pani doktor G. i kazała mi się pojawić za 2 tygodnie bo to bardzo wczesna ciąża! Także na razie należy cieszyć się z umiarem, bo jeszcze wszystko może się zdarzyć ! ale niespodzianka! bomba! Buziaki dziewczynki ! Trzymam za Was kciuki i coś czuję, że już teraz będę tu stałym bywalcem !

reklama
motylek0810 to super:-),mam nadzieję,że wszystko będzie ok:tak::-)
chicca natura bywa przewrotna,rób test-trzymam kciuki:tak::-).poza tym możesz zrobić hcg,to zawsze wykryje nawet b.wczesną ciążę:tak:

dziewczynki ! chyba się udało poziom beta hcg wskazuje na ciążę ! dzwoniłam do mojej Pani doktor G. i kazała mi się pojawić za 2 tygodnie bo to bardzo wczesna ciąża! Także na razie należy cieszyć się z umiarem, bo jeszcze wszystko może się zdarzyć ! ale niespodzianka! bomba! Buziaki dziewczynki ! Trzymam za Was kciuki i coś czuję, że już teraz będę tu stałym bywalcem !
GRATULACJE
I JESZCZE RAZ gratulacje A ILE CZASU SIE STARALAS?

Zrobie jutro chociaz z moim szczesciem...ok, myslmy pozytywnie, choc juz mnie boli ten brzuch i plecy plamienie tez troszke jakby bardziej widoczne, ale to mnie zastanawia, ze dzis rano mi sie podniosla temp i myslalam, ze pewnie sie skonczylo a tu masz dalej jest i ciekawe ze jest gorzej, gdy musze chodzic, gdy leze to ustaje. Pewnie gdybym mogla lezec do gory brzuchem caly czas to by nie plamilo.

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluje!!!!;-):-) Cieszę się razem z Tobą, może i ja kiedyś to napiszę!!! Mam nadzieje, że wszystko będzie ok. Pozdrawiam serdecznie!!!;)

GRATULACJE
I JESZCZE RAZ gratulacje A ILE CZASU SIE STARALAS?

dziękuję bardzo Palissa i Chicca za gratulacje, cieszę się bardzo i modlę żeby wszystko było w porządku. Więc teraz wyjaśnie wszystkim jak to wszystko było....jestem z moim mężczyzną 9 lat w sumie to od szkoły podstawowej :) pobraliśmy się z miłości w październiku 2007 i w sumie od ślubu staraliśmy się o dzidziusia! Miałam po drodze te problemy zdrowotne o których pisałam w pierwszym poście, czyli cysty na jajniku (wchłonęły się)i guzy w piersi (usunięte podczas zabiegów).I powiem Wam, że już naprawdę traciłam nadzieję ! Tyle co ja już testów ciążowych zrobiłam to szok!! i zawsze było wielkie rozczarowanie ! i szczerze mówiąc i tym razem podeszłam już do tego bardziej w taki sposób, że zrobie żeby sobie tylko potwierdzić, że to nie prawda , a tu niespodzianka :) jeden test, drugi test....i trzeci :) ale przy moim pechu stwierdziłam, że z tych trzech możliwych wersji akurat ciąża jest najmniej prawdopodobna ! a tu BUM! Wielkanocne jajeczko! Mój mąż to się popłakał jak małe dziecko jak mu dzisiaj po pracy powiedziałam ! Ale powiem Wam teź , że bardzo pragnęłam i pragnę tego dzidziusia, ale jestem w taki szoku ...na razie jeszcze to do mnie nie dociera , że aż jestem przerażona! buziaki dziewczynki, za wszystkie trzymam kciuki, bo jednak zawsze trzeba mieć nadzieję !
Chicca !! trzyam kciuki ja nie mam do tej pory żadnych objawów co prawda nie miałam plamień ale brzuch pobolewał mnie zupełnie tak jak na miesiączke i do tej pory coś czuję, a le podobno wszystko się tam szykuje na przyjście bobaska i delikatne jest niegroźne ! temperature mam już od dwóch-trzech tygodni 37,5 a uwierz mi lepiej jest wiedzieć ! zrób sobie rano teścik trzymam kciuki !

motylek0810 gratuluje!! dobrze wiem co czujesz bo tez jestem w ciąży w 8 tygodniu. trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze. teraz musisz o siebie dbac i nie przemeczac sie. jeszcze raz gratuluje:):)

reklama
cześć, mam pewien problem, współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale nie skończył we mnie, wyszedł dosłownie sekundę przed. Jednak był we mnie dość długo, bardzo silnie podniecony. Okres mam co 17-18 dni, ostatni był 8 marca.Mija 13 dzień po stosunku, ale on miał miejsce chyba w dni niepłodne. Dziś już 8 dzień spóźnia mi się okres. A cykle mam regularne. Boli mnie brzuch, mam uczucie wzdęcia, jest mi niedobrze. Czy prawdopodobieństwo zajścia w ciąże było bardzo duże?
Dodam jeszcze, że od 1,5 miesiąca odchudzam się, dość rygorystycznie.może to ma wpływ na spóźnienie? Wydaje mi się, że na test jeszcze za wcześnie.

Do góry