GRATULACJE
I JESZCZE RAZ gratulacje A ILE CZASU SIE STARALAS?
dziękuję bardzo Palissa i Chicca za gratulacje, cieszę się bardzo i modlę żeby wszystko było w porządku. Więc teraz wyjaśnie wszystkim jak to wszystko było....jestem z moim mężczyzną 9 lat w sumie to od szkoły podstawowej

pobraliśmy się z miłości w październiku 2007 i w sumie od ślubu staraliśmy się o dzidziusia! Miałam po drodze te problemy zdrowotne o których pisałam w pierwszym poście, czyli cysty na jajniku (wchłonęły się)i guzy w piersi (usunięte podczas zabiegów).I powiem Wam, że już naprawdę traciłam nadzieję ! Tyle co ja już testów ciążowych zrobiłam to szok!! i zawsze było wielkie rozczarowanie ! i szczerze mówiąc i tym razem podeszłam już do tego bardziej w taki sposób, że zrobie żeby sobie tylko potwierdzić, że to nie prawda , a tu niespodzianka

jeden test, drugi test....i trzeci

ale przy moim pechu stwierdziłam, że z tych trzech możliwych wersji akurat ciąża jest najmniej prawdopodobna ! a tu BUM! Wielkanocne jajeczko! Mój mąż to się popłakał jak małe dziecko jak mu dzisiaj po pracy powiedziałam ! Ale powiem Wam teź , że bardzo pragnęłam i pragnę tego dzidziusia, ale jestem w taki szoku ...na razie jeszcze to do mnie nie dociera , że aż jestem przerażona! buziaki dziewczynki, za wszystkie trzymam kciuki, bo jednak zawsze trzeba mieć nadzieję !
Chicca !! trzyam kciuki ja nie mam do tej pory żadnych objawów co prawda nie miałam plamień ale brzuch pobolewał mnie zupełnie tak jak na miesiączke i do tej pory coś czuję, a le podobno wszystko się tam szykuje na przyjście bobaska i delikatne jest niegroźne ! temperature mam już od dwóch-trzech tygodni 37,5 a uwierz mi lepiej jest wiedzieć ! zrób sobie rano teścik trzymam kciuki !