reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Oby nie było przez 9 miesięcy a potem jeszcze z rok co byśmy odetchnęły ;)

MAZUREK dzidzi jak nic masz w sobie bankowo. Nic się nie przejmuj bo nie masz czym. Laseczki ale nas zbiera co??? Oj coś czuję mnóstwo szczęśliwych mamuś i tatusiów i zdrowych fasoleczek. :laugh: :laugh:

Oj tak odetchnelybysmy troche..
Madziujka zmien suwaczek zeby nie pokazywal ze masz pierwzy czy drugi dzien cyku.
Mnie to juz po nocach sie sni ze jestem w ciazy.Paranoja. :laugh: :laugh: :laugh:

ja to juz kompletnego świra mam. Nawet rezygnuję dla fasoleczki z sylwestra w Zakopanem. Mamy sie w sobotę spotkać z reszta imprezowiczów i zebrać kasę i wogóle a mnie już to nie obchodzi ;) :laugh: :laugh: :laugh: Ale fajowo. Tylko w czym ewentualnie ja chodzić będę w zimę :laugh: Mam świrka tak bardzo bym chciała..... :)

Madziujka jaie Ty masz problemy .Zawsze cos na siebie wlozysz.Jakies spodnie ogrodniczki i na to jakas kurteczka.Damy rade.Jak brzuszki beda bardzo duze to juz bedzie cieplej. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

To nie jest poroblem tylko piszę Ci jak świruję ;) :laugh: Jeju wróciłam teraz z kibelka i uffff nie ma. Tylko śluzik i męki z wypróżnianiem.
Wczoraj mnie tak bolał brzuch jakbym dostała... mój kochany to ma już dość tych moich głupactw i wiecznego stresu ;) :laugh: chyba zmuszam go do tego testu wcześniej ;)

Ja dzisiaj w rano jak wstalam to mnie brzusio pobolewal .Teraz juz jest dobrze.Mojego nie ma w domu to mu tak nie marudze.Ale dzisiaj w nocy ma wrocic wiec zobaczymy czy mi pozwoli zrobic test czy tez bede musiala jeszcze czekac. :laugh: :laugh:

Mazurek-główka do góry:)-przeciez dobzre wiesz(musisz:)..wierzysz.., że w Tobie jest kruszynka..i w piatek wkleisz nam tu jej foteczke;)-Dużo zdrówka Ci życzę:)Wam:)
Tygryska -wytam Cię wsród nas:)i życzę udanego zafasolkowania w krótkim okresie czasu:)!:)
a za Was Magdalenki:)-trzymam kciukaski:):):)!Axxa:)-Ty juz pewnie nosisz w sobie malutkiego groszka:)-bądz fasolinkę:):)!-Tego Ci życzę w kazdym razie:)!!!
Elżbietko-oczywiśćie..u Ciebie to musowo:):)_musi być fasolka/groszek:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i u Oluś:)-musi musi być;)!Moniolek:)-wklejaj nam zdjęcie pozytywnego tesciku:)!-jak najprędzej:)!!
Nemezis- za owocny ten cykl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alek:)_kiedy Ty kiedy testujesz??:)-za pozytyw:)!
Agutek, a moze tak już sobie troszkę popróbowac:):):)..(potrenowac;):):):)..a noż jakaś wpadeczka?:) ;D ::)

Wszystkim życzę duuużo duuużo zdrówka;)_nie dać sie!

reklama
Mazurek zabraniam Ci się martwić -ja Ci mówię ,że masz w swoim brzuszku fasolke i tego się trzymaj .Głowka do góry i usmieszek na buziaka.Mamusia musi być szczęśliwa i uśmiechnięta ;D

Do góry