reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

cze kochane:-)
blonplatyna no widzisz wcześniej martwiłaś się, ze nie czujesz ruchów, a teraz maluszek nadrabia:-) nie martw się u nas na usg w ty tyg co ty maszz też się płeć nie pokazała, a na następnym odrazu wywalił co trzeba:-D sesja ok- wczoraj się dowiedziałam że ostatni egzamin zaliczyłam na 5 więc teraz mam 2 tyg luzu:-) a samopoczucie? no muszę leżeć i brać leki, 18 mam kontrolną wizytę to zaobczymy czy coś dało:-) oby tak:-)
veronicai jak dziś samopoczucie?

Ostatnia edycja:
reklama
hej-co u tak pusto?

Ja dziś rano z łóżka wstać nie mogłam-mąż mnie zawiózł do lekarza: zapalenie korzonków... dał mi leki i znów kazał leżeć.... i dostałam skierowanie na rtg kręgosłupa...

kahaka co do agusi to pewnie ze moze miec owulke nawet w 1dc, bo zdarzaja sie cuda na tym swiecie, ale wtedy nie prowadzmy wykresow skoro w spadku tempki mozna miec owulke... ;-)

Hmmm, nie bardzo zrozumiałam co napisałaś...Oczywiście, że w dniu spadku (przed wzrostem) temp można mieć owulkę! Chyba masz błędne informacje na temat NPR. :)

cze kochane:-)
blonplatyna no widzisz wcześniej martwiłaś się, ze nie czujesz ruchów, a teraz maluszek nadrabia:-) nie martw się u nas na usg w ty tyg co ty maszz też się płeć nie pokazała, a na następnym odrazu wywalił co trzeba:-D sesja ok- wczoraj się dowiedziałam że ostatni egzamin zaliczyłam na 5 więc teraz mam 2 tyg luzu:-) a samopoczucie? no muszę leżeć i brać leki, 18 mam kontrolną wizytę to zaobczymy czy coś dało:-) oby tak:-)
veronicai jak dziś samopoczucie?

a bardzo dobrze :) musze przyznac ze mialam mily i ciekawy dzien :D:D

hmm najpierw bylam na rehabilitacji - jezdzimy do torunia bo tam jest dobry sprzet i mam nadzieje ze mi pomoze :))
potem bylismy z rodzina w najlepszej pierogarni w Toruniu. Obzarłam sie jak nic ! :szok: potem lazilismy po miescie, zrobilismy male zakupy.
jak wrocilismy w koncu upralam rzeczy dla dzidziusia ;)) jestem z siebie taka dumna :-D

martuska, pisalam wczoraj smsa do kasi i kory, myslalam, ze dziewczyny powiedza....
wyszla I KRECHA, ale jakos nie za bardzo mnie to ruszylo ;-) a @ dalej brak...
net mi szwankuje, dlatego nie wchodze. jutro maja przyjsc wymienic jakis wzmacniacz, czy cos takiego :-p

reklama
moje objawy były takie :
* brak miesiączki ,
* senność ,
* brak apetytu ,
* częste oddawanie moczu ,
* temperatura ponad 37° ,
* piersi wrażliwe na dotyk.
i to moje nudności nie miałam wcale co się rzadko zdarza :)

Do góry