reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Gochna :) tak jak radzi Lana - beta HCG - najpewniejsze. Dużo nie kosztuje - w zasadzie tyle co test a daje 1000% pewności. A co do 3 tyg ciąży - wg lekarzy 5 tyg - to można ją wykryc pzrez USG - wiem z doswiadczenia :) Powodzenia Kochana :)

reklama
GOCHNA WITAJ !!! Gratulacje II :) Jak to dobrze że pojawiają się nowe fasolki :) Dziewczynki zaciążone przesyłajcie fluidki nam starającym się!!! ;) :laugh:

agutek! nie wydaje mi sie ze w takiej zaawansowanej, owulacje mialam gdzies kole 20 dc wiec obstawiam jakis 5 tydzien, a test wyszedl pozytywny:) tak jak pislalam mam straszne problemy z regularynmi @ wiec w sumie nie spodziewalam sie dzidzi, a tu niespodzianka:)

Tak Jaguś wstaw suwaczek :) Tak mało nowych fasolek, że chcemy nacieszyć oczka wszystkimi które są :) Czyli termin wychodzi na Kwiecień2006 ??????/

Gocha Jaguśi pozostale mamusie- GRATULUJĘ WAM:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gocha z jakiego miasta z Anglii wróciłas..tak z ciekawosci- Ja dziś posłalam paczkę siostrze:)-cmokasy siostrunio;)-same pysznosci mama przygotowała:)!

Gochna i Jaguś- czekamy na Wasze pozytywne fluidki :)
Gratulacje z calego serca!!
bociek wziął się w końcu do roboty..??

wiem że badanie z krwi jest badaniem najpewniejszym ale nie wiem gdzie je u nas można zrobić a po drugi na takie badanie trzeba iść wcześnie rano i zaraz mama by się pytała co i jak :/ niestety... nie wiem jak jej to powiedzieć... mój chłopak w Anglii.... cieszy się co prawda i już by najchętniej powiedziała ale jak ja wróciłam to mama mnie powitała stwierdzeneim : "mam nadzieję że nie jesteś w ciąży" a ja jej na to że jeszcze tego nie wiem... no ale teraz już wiem i boję się odezwać. Nie wiem jak zacząć, jesteśmy razem już 4 lata, we wrześniu będę bronić pracę lic a mama mnie traktuje jak małe dziecko i jeszcze do tego wspomniała że "zmarnuje sobei życie" (chodzi o ciąze) :( Narazie wiem ja, Mój Ukochany i moja przyjaciółka...

Jutro idę po drugi test ciążowy i zrobię go po południu. Dam znać jak poszło. A Wam przesyła pozytywne fluidki by udało się w końcu "zafasolować" :) Buziaki, pa!

reklama
Do góry