Gochna
tak jak radzi Lana - beta HCG - najpewniejsze. Dużo nie kosztuje - w zasadzie tyle co test a daje 1000% pewności. A co do 3 tyg ciąży - wg lekarzy 5 tyg - to można ją wykryc pzrez USG - wiem z doswiadczenia
Powodzenia Kochana 
reklama
agutek! nie wydaje mi sie ze w takiej zaawansowanej, owulacje mialam gdzies kole 20 dc wiec obstawiam jakis 5 tydzien, a test wyszedl pozytywny
tak jak pislalam mam straszne problemy z regularynmi @ wiec w sumie nie spodziewalam sie dzidzi, a tu niespodzianka
A
Agnezzz
Gość
Wow, gratulacje Jaguś
To wstawiaj suwaczek, będziemy mogły obserwować jak dzidziolek robi się starszy 
Gocha Jaguśi pozostale mamusie- GRATULUJĘ WAM
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gocha z jakiego miasta z Anglii wróciłas..tak z ciekawosci- Ja dziś posłalam paczkę siostrze
-cmokasy siostrunio
-same pysznosci mama przygotowała
!
Gocha z jakiego miasta z Anglii wróciłas..tak z ciekawosci- Ja dziś posłalam paczkę siostrze
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Gochna i Jaguś
gratuluje wam
gratuluje wam
wiem że badanie z krwi jest badaniem najpewniejszym ale nie wiem gdzie je u nas można zrobić a po drugi na takie badanie trzeba iść wcześnie rano i zaraz mama by się pytała co i jak :/ niestety... nie wiem jak jej to powiedzieć... mój chłopak w Anglii.... cieszy się co prawda i już by najchętniej powiedziała ale jak ja wróciłam to mama mnie powitała stwierdzeneim : "mam nadzieję że nie jesteś w ciąży" a ja jej na to że jeszcze tego nie wiem... no ale teraz już wiem i boję się odezwać. Nie wiem jak zacząć, jesteśmy razem już 4 lata, we wrześniu będę bronić pracę lic a mama mnie traktuje jak małe dziecko i jeszcze do tego wspomniała że "zmarnuje sobei życie" (chodzi o ciąze)
Narazie wiem ja, Mój Ukochany i moja przyjaciółka...
Jutro idę po drugi test ciążowy i zrobię go po południu. Dam znać jak poszło. A Wam przesyła pozytywne fluidki by udało się w końcu "zafasolować"
Buziaki, pa!
Jutro idę po drugi test ciążowy i zrobię go po południu. Dam znać jak poszło. A Wam przesyła pozytywne fluidki by udało się w końcu "zafasolować"
reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
ALEK MA RACJE...BOCIEK ZABRAL SIE DO PRACY...STWIERDZIL, ZE KONIEC WAKACJI...TO TERAZ TYLKO MUSIMY POCZEKAC NA NASZE NIESPODZIANKI