reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Kupiłam 5 kolorowych i też chcę dokupić jeszcze ze 20 białych i ze 2 flanelowe. Natomiast jeśli chodzi o rożki to na pewno jeden się przyda i może kupię jeszcze jeden otulaczek ale jeszcze nie szukałam.

ja też mam takiego jednego sprzedawcę co ma bardzo dużo rzeczy no i sklep jest w szczecinie więc będę mogła odebrać osobiście i nie płacić za przesyłkę. Ale zrobią tam zakupy za jakiś czas, bo będę też tam kupować kosmetyki i maści dla Małej. Ten sprzedawca ma też tani laktator elektryczny więc go kupię bo kiedyś miałam bardzo podobny i się sprawdził. Laktator elektryczny GAJA TUFI super cena i jakoś (1429438853) - Aukcje internetowe Allegro

Ja dzisiaj widziałam otulaczek w Smyku-któraś z dziewczyn mi napisała ,że tam właśnie są
Ten sam co na allegro w Smyku jest za 29,90
MOTHERHOOD OTULACZEK rożek dla niemowląt n. wzory (1423934853) - Aukcje internetowe Allegro

A kocyk na który zachorowałam też był dzisiaj w Smyku za 24,99
Puszysty Kocyk mikrofibra 76x102 BOBAS 8 kolorów (1434332954) - Aukcje internetowe Allegro

napewno kupię jeden taki grubszy i jeden te żakardowy z allegro
*BOBAS* KOCYK 100% BAWEŁNIANY ŻAKARD - LUX KOC (1435442397) - Aukcje internetowe Allegro

faktycznie laktator nie drogi.Ja też chcę elektryczny...bo ręczny był kiepski.

Ostatnia edycja:
katamisz te pieluszki widziałam w smyku za ta samą cenę więc jeśli nie zamawiasz nic więcej to nie opłaca się ze względu na koszty przesyłki. Też mi się bardzo podobają ale nie wiem jak się potem sprawdzą w praniu... pieluszki pierze się chyba w wysokiej temperaturze, prawda?

Rożek kupiłąm też w smyku za 39 zł ale nie usztywniany, ponoć to nie za dobre dla kręgosłupa maleństwa. W ogóle smyk mnie strasznie zaskoczył cenami. Pieluszki, kocyki, rożki były w naprawdę świetnych cenach, polecam:)

Nadzieja masz rację co do tej wagi. Na cieżki wózek może sobie pozwolić ten kto mieszka w domku a nie na 3 pietrze kamienicy bez windy...

traschka te pieluszki w woreczku tez dzisiaj widziałam ale tu na allegro sa tansze o 10 zl bo w smyku 36,99, no ale jakbym miala tylko je kupic to na jedno by wyszło ...ale planowalam u niego kupic wiecej rzeczy wiec sie oplaci.Bo w smyku np 10 szt zwyklych pieluch tetrowych byl za 37,99 a tu ten sam allegrowicz ma duzo tansze.
A nad wózkiem musisz się koniecznie zastanowić.Na razie masz jeszcze czas...zaczekaj może akurat coś ktoś wystawi niedaleko Ciebie i będziesz mogła jechać zobaczyć...

Ja już się żegnam z Wami :*Dobranoc:*
Do jutra.Spokojnych snów Wam życzę:*

Ostatnia edycja:
katamisz jakieś strasznie drogie te pieluchy u ciebie, mój smyk jst znacznie tańszy. Jak widać niby sieciówka a każdy sklep ma swoje ceny. Ja też tyle razy na wiadomość o super pzecenach biegłam do h&m a okazało się, że u mnie nie przecenili nic nawet o złotówke...
dwa tygodnie temu obserwowałam fajna aukcję kogoś z Tychów, to blisko jest. Nikt nie kupił więc napiszę do tego kolesia czy oferta jest nadal aktualna;)

reklama
Kati, super :-D Gratki :-) Oby wszystko było ok :-)
Ale jesteś odważna, bo my zanim kupiliśmy, pojechaliśmy obejrzeć wózek, "przymierzyć" się do niego, zobaczyć z każdej strony - takie z nas niedowiarki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry