andariel
mama super dwójki :]
A mój kupiłby mi dobry, bo 3 razy dziennie żalę mu się jakie mam wielkie dojce podając ich rozmiar milion razyhihihi

się uśmiałam
mój mi chyba raz kupował, ale szedł z karteczką z napisanym rozmiarem i fasonem;
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mój kupiłby mi dobry, bo 3 razy dziennie żalę mu się jakie mam wielkie dojce podając ich rozmiar milion razyhihihi

się uśmiałam
O zgadzam sie w 100%Kati ale śliczny!!! Ta koroneczka wokół przecudnaMasz zdolną mamę!

Ja mojemu tez tak mówię, ale milion to za mało i tak nie wie...kiedyś na walentynki dostałam biustonosz i majteczki od mojego T. były dobre o dziwo - jak się okazało - poszedł do sklepu z moją używana bielizna i przymierzał jedne do drugich...![]()

). Kupiłam dwa rodzaje pieluszek oraz kocyk dla Młodej - małe białe ręczniczki frotte z kolorowymi zawieszkami wydały mi się nieprzyjemne w dotyku a po praniach jest zazwycza gorzej. Przed kasami szaleństwo - żadna - w sklepie który jest niby prorodzinny - z nich nie była uprzywilejowana, więc nie pozostało nic innego jak wybrać najmniejszą kolejkę i stać.

!
a także przewijak - ale nie wiem czy nie za duży będzie do mojego łóżeczka, nawilżacz powietrza z lat 80 - tych, pościel. Wszystko trzeba poprać, umyć czyli sprzątanie, sprzątanie sprzątanie..... :-(