Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aestima, bardzo podobają mi się mebelki, które wklejasz, w ogóle uwielbiam taki styl![]()
A ja jeszcze wrócę do wózka, gdybym teraz miałam kupować, to niewątpliwym faworytetm byłby Maxi Cosi Mura 3 o taki MAXI COSI MURA GONDOLA+SPACER. +FOTEL CITI +GRAT-Y (1386809357) - Aukcje internetowe Allegro
Wiesz co, chyba po prostu trzeba się do trzykołowca przymierzyć np w sklepie i samemu zobaczyć. Miałam sporo wózków z Wiką 7, z Jasiem 6, a najlepszy dla mnie okazał się własnie trójkołowy maclaren mx3...ja czytałam z kolei, że 3-kołowce są niestabilne i łatwo o wywrotkę
to kolo jedno z przodu, no nie dla mnie 

i tu duzo kosztowalo mnie wyrzeczen zeby kupic fotelik dla Frucia bezpieczny i solidny
(niestety przed wakacjami tak dobry fotelik kupilam, wczesniej poprstu nie bylo mnie stac... z reszta od tesciowej dostalam dla malucha po porodzie z tesco taki za 60zl) Z biegiem czasu chyba zmadrzalam... i bezpieczenstwo najwazniejsze!