traschka
Mama Marysi
Katamisz kurcze, strasznie szkoda
Ubranka na zdjęciach wyglądają rzeczywiście całkiem w porządku... W mojej paczce były może 3 trochę sprane ale nie jakos strasznie, spokojnie mogę je jeszcze użyć. A to, że ubranka smierdzą papierochami to totalne przegięcie! Wiadomo, że nawet gdyby ubranka przyszły czyste to trzeba je jeszcze wyprać w domku ale niesmak pozostaje!! Trzeba wystawić odpowiednią opinię sprzedawcy, choć pewnie nie zrozumie nawet dlaczego.
A wiecie, że ja nadal nie dostałam kocyka? Sprawdziłam na skrzynce pocztowej i zapłaciłam za to 7 stycznia... napiszę do nich bo to też już przegięcie!
A wiecie, że ja nadal nie dostałam kocyka? Sprawdziłam na skrzynce pocztowej i zapłaciłam za to 7 stycznia... napiszę do nich bo to też już przegięcie!

Chyba coś nie mamy szczęścia ostatnio z tym Allegro. Ja też wylicytowałam spodnie ciążowe 4 stycznia. Tego samego dnia poszedł przelew przez Płacę z Allegro. Do poniedziałku 17 stycznia paczka nie doszła, więc napisałam, że proszę o info kiedy przesyłka została wysłana. Dostałam odpowiedź na drugi dzień z przeprosinami, że tej osobie wypadła jakaś delegacja tra la la i wyśle ją dopiero na początku przyszłego tygodnia, czyli po weekendzie. Nosz piorun jasny, zanim dojdzie to będzie miesiąc. A wystarczyło chociaż napisać, że przesyłka się opóźni,a nie ja jak kretynka czekam na jakieś awizo w skrzynce i wypatruję listonosza
:-)?