• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
agao pisze:
zastanawiam się właśnie co jest i jak jest czy dzidizolki wypychają się z zadowolenia czy też nie

na pewno z zadowolenia :) wystarczy, że położę dłoń po prawej stronie brzucha i od razu mi górka rosnie :) może to dupka, a może plecki??

no wczoraj w końcu wysledziłam co jest gdzie tylko najgorsze że mały jak wypycha plecki i pupę to nózkami odpycha się od wątroby - kurcżę leży jak ruski paragraf to odpychanie dość mało komfortowe ale fajnie wygląda brzuch jak nózki się przebijają z jedne j strony a plecki z drugiej
biedaczysko mial czkawkę wczoraj chyba 4 razy i podskakiwał zabawnie ::)

moja malutka miała dzisiaj trzeci raz w życiu czkawkę, paweł- mój chłopak nie mógł uwierzyć,że to nie ja robię...a niby jak miałabym sprawić,że podskakuje mi miarowo tylko jedna połowa brzucha ?

fajna jest czkawka
moja kruszynka ma ja bardzo czesto
czasem sie zastanawiam czy to aby na pewno czkawka bo ma ja prawie codziennie
ale w zaden inny sposob nie umiem tego wytlumaczyc

a poza tym nieustanne turbulencje zero litości mojej dzidzi kopie ile wlezie ;D

mój maluszek dzisiaj o 6 rano rozbawił nas do łez urosły mi na brzuchy 2 kanciate górki ostatnio na badaniu dowiedzialam sie że to kolanka no to wystawił nam dzisiaj kolanka i się z nim bawikliśmy superrrrrrrrrrrrrr

A macie czasem tak, że kopniaczki dzieciątka was zabolą? Bo mnie mój synuś ostatnio niestrudzenie kopał przez pół nocy, że potem cały dzień brzuch mnie bolał :)
Strasznie lubiłam głaskać brzuszek i te wszystkie wypychane przez dzieciaczka "górki", ale niestety gin zabroniła dotykać brzuszka, bo macica się wtedy jeszcze bardziej stawia :( Cóż, zostaje mi śpiewanie kołysanek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry