K
KingaP
Gość
kasianka!! uff, ulżyło mi, że nie jesteś masochistką :laugh: :laugh:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kasianka pisze:No to pocieszyłyście mnie.. już sobie ubzdurałam że coś z tym mi nóżkami nie tak..
Kinga, ja wcale nie tęskinię za kopniakami w żebranie czerpię przyjemności z bólu
po prostu się niepokoję. w innych partiach brzucha nie narzekam na brak objawów ruchliwości,,,więc wszystko pewnie jest ok
agao pisze:czuję dużo ruchów po lewej stronie daleko po boku prawie nad biodrem nie wiem czym on tam wywija ale też mam wrażenie jakby leżał czasem w poprzek i się przeciągał albo rozciągał nieraz to takie ukłucie, brzuch mi się sprzodu robi płaski apo bokach wystają mi górki :![]()
agao pisze:mnie najbardziej rozbawiają kolanka pod pępkiem są rewelacujne śmieszniutkie i takie dość ostre ;D
agao pisze:ja też w brzuch się gapię jak w telewizor i macam ale nie chcę przesadzać bo jak przeginam to trochę się spina
najbezpieczniej przyłożyc reke i czekać na łomot odśrodkowy