• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
pytia pisze:
Kaśka, moja też zwykle o tej porze szaleje. Mojego mężusia trochę to przeraża, bo podobno po urodzeniu dziecko ma taki sam rytm dobowy, jak w łonie matki, a mężuś  o 23.00 jest już półprzytomny :)

o rany pytia nie strasz, mój dzidziołek sprawia wrażenie ze ostatnio wogóle nie śpi ::), a najbardziej szaleje w nocy i nad ranem, więc wg tego co napisałaś czeka mnie ciężki okres w życiu!!!!

kasianka pisze:
No to pocieszyłyście mnie.. już sobie ubzdurałam że coś z tym mi nóżkami nie tak..
Kinga, ja wcale nie tęskinię za kopniakami w żebra :) nie czerpię przyjemności z bólu :) po prostu się niepokoję. w innych partiach brzucha nie narzekam na brak objawów ruchliwości,,,więc wszystko pewnie jest ok

ja mam dkładnie to samo!
nigdy nie dostałam jeszcze w żebra - ciągle wszystko skacze gdzieś po bokach albo nad pępkiem i czasem czuję ucisk na pęcherz :)
nie mam pojęcia jak on leży!!!?
raz się chyba tak solidnie przeciągał i wyglądało jak by mi ktoś w poprzek brzucha wielką drewnianą łyżkę włożył :laugh:

mój hulał ostatnie 2 tygodnie boks aerobik i inne a dzisiaj sierota się nie rusza prawie wcale tylko jakieś niemrawe przeciaąganie raz na jakiś czas i mam ju ż stresa oczywiście :(

agao - poćwiczyłaś kiedys soie intensywnie na siłowni?? spróbuj sobie przypomnieć czy potem przez kilka dni nie odpoczywałaś! ;)
Twój Dzidzior ma teraz fazę odpoczynku po ćwiczeniach ;D

moja mała też dziś śpi, rano poprzeciagała się, a teraz spokój, śniadanie jej smakowało ;)

mój syn robi właśnie coś bardzo dziwnego, takie jakby popierdywania w dole brzucha mam, co to ma być? przecież dzidzie chyba bąków nie puszczają ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry