K
KingaP
Gość
moja gwiazda coraz częściej chwali się jaki ma długie nogi... dziś tak się wyprostowały, że łzy poleciały mi, nawet nie wiem w którym momencie... Ona chyba uczy się stawać na głowie!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
KingaP pisze:moja gwiazda coraz częściej chwali się jaki ma długie nogi... dziś tak się wyprostowały, że łzy poleciały mi, nawet nie wiem w którym momencie... Ona chyba uczy się stawać na głowie!!!
KingaP pisze:Niedługo przestaniemy tu bywać... Raz dziennie na pół godziny, to będzie max...
Ja teraz jak siadam do biurka i zaczynam pisać na klawiaturze(jest akurat "na wysokości brzucha), to czuję, jakbym zakółcała ciszę...Oj, niedobra ze mnie matka...
KingaP pisze:wczoraj znalazłam u mojego brata w pokoju książkę z serii "poczytaj mi mamo", pamiętacie, nie?? Książka jest autorstwa pani Musierowicz!!! Strasznie się ucieszyłam i dziś zaczniemy lekturę![]()