• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
moja mała strasznie się dzis tłukła w nocy (w dzień spała), ale spałam mocno, przez sen pamietam te łomoty ;)
nawet do WC nie wstawałam :) suuuuper ::)

śpij Fionka, śpij, jakby się dało - na zapas ;) już niedługo zostało nam tej beztroski ;)
wstałam o 6:30, bo spałam całą noc i jestem super wyspana! :)

wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która odchowała dwoje dzieci i mówiła mi, że w wielu przypadkach to wstawanie nocne jest niepotrzabnie demonizowane, że dzieci szybciutko wpadają w sobie właściwy tryb a i mama popada w swego rodzaju rutynę, a całonocne płacze zdarzają się ale bez przesady jak np. dzidzi się zęby wyrzynają

ja też,pod wrażeniem języka niemowląt (ale Was nim katuję!!! ;D ) nie boję się nieprzespanych nocy... Jestem coraz bardziej przekonana, że wszystkiego można dziecko nauczyć... :)

reklama
a mojej dzidzi się chyba coś poprzestawiało rozrabiał do 00.30 poszliśmy spać całą noc cisza tylko jak szłam do kibelka to jakieś prostowanie i przeciąganie 0 łomotu w nocy albo nie czułam ale to wydaje mi się nie możliwe za to o 9 pobudka i manto

teraz cały czas się prostuje i mam wrażenie że nogi przebiją mi zaraz bok auuu

wczoraj w nocy też nic

może wchodzi w inny rytm?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry