Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam nadzieję że to rzeczywiście przestawianie rytmu bo przyzwyczaił mnie do niesamowitych nocnych harców więc mi dziwnie i oczywiście się tym przejmuję jednak dobrze ze rano zaczął się ruszaćosinka pisze:agao - niedługo się urodzi, więc zmienia sobie rytmprzystosowuje się do Was
poza tym już widzi, więc pewnie domyśla się kiedy jest dzień a kiedy noc
![]()
agao pisze:mam nadzieję że to rzeczywiście przestawianie rytmu bo przyzwyczaił mnie do niesamowitych nocnych harców więc mi dziwnie i oczywiście się tym przejmuję jednak dobrze ze rano zaczął się ruszaćosinka pisze:agao - niedługo się urodzi, więc zmienia sobie rytmprzystosowuje się do Was
poza tym już widzi, więc pewnie domyśla się kiedy jest dzień a kiedy noc
![]()
agao pisze:mojej kuzynki dzidzia z listopada urzęduje do 2 w nocy i śpi do 12-13 czasami kuzynka musi ją budzić na jedzenie po 12 jak mała smacznie śpi
idzia pisze:no coz - kuzynka sama sobie na to pozwala; wystarczy kilka dni jej cierpliwosci i konsekwencji i przestawi mala na wlasciwy rytmagao pisze:mojej kuzynki dzidzia z listopada urzęduje do 2 w nocy i śpi do 12-13 czasami kuzynka musi ją budzić na jedzenie po 12 jak mała smacznie śpi![]()