• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

no wczoraj miałam zmartwienie że maluch mniej pływa i myślałam że rytm przestawił sobie na dzienny jednak dziseijszej nocy dokazywal niesamowicie za to teraz śpi skonany ;D

reklama
mokkate pisze:
Moja córcia też potrzebowała mniej snu w dzień, niż przewidują to statystyki.
Za to przesypiała bardzo wdzesnie całą noc.
Różnie jest z tym zapotrzebowaniem na sen. Trzeba dzidziola trochę poobserwować...

swieta racja !!!!

A konsekwencja nie oznacza, że czasami nie możemy iść na ustępstwa. Tyle tylko, że dzieci muszą wiedzieć, że to jest wyjątek od reguły. :)

dokladnie - bo jak polozyc takiego 5 latka w sylwestra spac o 21 ??? kiedy impreza rozkreca sie na calego ??? w tym roku Michal poszedl spac dopiero kolo 2 - ale doskonale zdawal sobie sprawe ze to wyjatkowo i bez okazji to sie wiecej nie powtorzy :)

Ja na moją mam nocny patent. Jak zaczyna wariacje, to ja (już przez sen) zaczynam sie kołysać... Usypiam ją. rafał śmieje się, że jak będziemy mieli łóżeczko z kołyską, to będę chwalić swoje dziecko pod niebiosa, że śpi, bo nie będę pamiętać chwil, kiedy ją kołyszę :)

u mnie nie działa żaden patent no może jazda samochodem po 10 minutach jazdy i po wielim wściekaniu się o to co ssię dzieje i czemu tak skacze zasypia, ale w nocy nie za bardzo mam ochotę jeździć samochodem w nocy

Kinga, też dzisiaj próbowałam się kołysać w nocy, bo już nie wiedziałam, co począć. Miałam wrażenie, że on te swoje łapki i szłapki ma dosłownie wszędzie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry