• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
A mi od wczoraj nieustannie sprawdza ilość wolnego miejsca pod żebrami :-) I nic a nic nie chce słuchać, że się tam nie zmieści - a ja muszę siedzieć w pozycji odchylonej i nawet zupę muszę jeśc z talerzem w ręce ;D

hmm, moja malutka coraz bardziej rozrabia, czesto nie tylko brzuch mi sie rusza, ale jak leze to nawet cale cialo- taki to rezonans :)
Ale ja sie juz troche do tego przyzwyczailam i wczoraj zasnelam podczas takich harcow :) ;D

u mnie dzisiaj w nocy w brzuchu trwała porządna impreza na którą synek zaprosił większośc moich wnętrzności, on zabawę miał przednia ja raczej średnią

współczuję fionka!
moja mała zaczęła spokojnie spać w nocy, szaleje około 22-23 :) a potem cisza
dzisiaj o 4 rano mnie obudziła, ale potem znowu zasnęła :)

o rany osinko masz szansę na całkiem grzeczne dziecko!!!!!! ::) ::) ::)podobno rytm czuwania i snu w ostatnim trymestrze przekłada sie na rytm po urodzeniu czego ci oczywiście życzę ;) ;D

mam krzywy brzuch
jak sie niunia wygina to tak śmiesznie wygląda
z jednej strony wielka bula z drugiej prawie płaski ;D

Mój brzuch też jest krzywy...a ponieważ mam swój pępek (tzn. nie wyszedł mi na zewnątrz) to śmiesznie wygląda, bo Maleństwo, z reguły, ma chyba pupę (nie wiem co, ale tak myslę bo to takie twarde i łatwe do uchwycenia w ręce) z prawej strony pępka ;D ;D ;D Ale teraz to zmienia swoje lokum... ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry