reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

to nie tak kinga ja już tłumaczę : to ten mały gnojek tak od soboty imprezował że ja ani nie mogłam spać ani nic bo walił tak że aż mi się słabo robiło a dzisiaj jest jakiś niemrawy ledwo kopie więc myślę że się wyszałał i teraz śpi imprezowicz- to on robi balangi w swojej chałupie czyli u mnie w brzusiu ja jestem grzeczna śpię jem i się byczę ;D

reklama
zawsze tak napiszę ze każdy inaczej to odbiera mam talent no nie??? ja jestem grzeczna dbam o siebie noszę wielie gacie=bokserki damskie, długie setry golfy nie piję nie palę wpieprzam warzywka i owoce i białko zaraz idę po mleczko ale dzisiaj chyba strzelę kakao ::)

Agao: a strzel sobie kakao, dziś Ty poimprezuj z kakao skoro Dzieciątko odsypia imprezki. a w sumie nie wiem czy kakao dobra na kaca - zobaczymy co na to Twoje Bobo ;D

agao pisze:
zawsze tak napiszę ze każdy inaczej to odbiera mam talent no nie??? ja jestem grzeczna dbam o siebie noszę wielie gacie=bokserki damskie, długie setry golfy nie piję nie palę wpieprzam warzywka i owoce i białko zaraz idę po mleczko ale dzisiaj chyba strzelę kakao ::)

my Cie po prostu zmuszamy do rozmowy, bo Ty taaaka cicheńka i skromna.... :p

monika.g pisze:
ara pisze:
monika nic sie nie denerwuj. dzidzia na pewno sie rusza, a ty pewnei jestes tak zabiegana ze nawet nei czujesz.

ja wczoraj dostalam takiego kopniaczka, ze nawet pod reka poczulam :) w koncu ... :D
Ara,ja nie jestem zabiegana. Siedze w domku. Buuuu... BOJE SIE jak cholera. Przesunelam sobie nawet termin usg polowkowego z 14 listopada na 7 list. Wszystkie juz czuja Dzidziusie a ja nieeeee. :(

monika, mi polozna powiedziala ze tak naprawde to ruchow zaczynamy byc swiadome w 22, 24 tygodniu, takze nei denerwuj sie. zaloze sie ze jeszcze kilka dni i poczujesz. a i do usg szybko zleci :)

reklama
Do góry