reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy termin??

He JA mam planowany termin na 10 styczeń-ciekawe? ::)
To już 12 tydzień a mnie ciągle mdli....:(
Ale za to brzusio już się pojawia...i mężulo zaczął z nim nawet rozmawiać i głaskać ::) ;D jak pobolewa....pomaga

reklama
Cześć dziewczątka, ja na 26, ale coś mi się wydaje, że będę miała ok. tygodniowy poślizg.
Czy któras z Was też ma termin na ten dzień?
Pozdrawiam brzusie i mamusie

A więc tak:
3.01. Vivoncia 75
5.01. Anulka
7.01. DziOObek
10.01. Margolcia i Anusiakanusia
13.01. Gosik
17.01. Mija
20.01. Izabelka
26.01. Sylwia Z
29.01. Kasiczka 28 i Kasia 178
31.01. Abi[/color]

chyba się trochę spóźniłam na ten wątek ;)
termin mam na 19 stycznia
no i znalazłam te suwaczki w końcu - ciekawe czy się wyświetli?
Pozdrawiam przyszłe mamusie.

Po prostu jeszcze raz :) :) :)
3.01. Vivoncia 75
5.01. Anulka
7.01. DziOObek
10.01. Margolcia i Anusiakanusia
13.01. Gosik
17.01. Mija
19.01. Shakespeare
20.01. Izabelka
25.01. Żółwik 77
26.01. Sylwia Z
29.01. Kasiczka 28 i Kasia 178
31.01. Abi

Witam nowe koleżanki :)
Widzę że mamy zbliżony termin :) :) :) może urodzimy tego samego dnia :laugh: ;)
pozdrawiam was wszystkie !!!!

reklama
Mija
taa.. uspokoi.. już to czuje, ja.. taka strachula ;)
Wiecie czego się najbardziej boje?
Nie bólu,nie epizjotomi (fachowo - nacięcia-będe walczyć aby bez potrzeby mi nie zrobili) ale przedmiotowego traktowania przez personel.Raz w życiu leżałam w szpitalu i to było przez 3 dni więc same rozumiecie...
Jedyne co mnie pociesza to fakt że mój mąż będzie przy mnie.Jakoś damy rade.
Ale jak będe w stanie to relacje zdam na pewno.
Buziaki
Viv

Do góry