Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta wykaże wcześniej ale może warto ćwiczyć cierpliwość bo mi sie wydaje, że jak za wcześnie się robi betę to potem ten pierwszy okres ciąży ciągnie sie w nieskończoność i nerwów jeszcze więcej. A jeżeli test wykaże, że nia ma ciąży to przynajmniej kilka dni po miesiączce można już myśleć o kolejnych staraniach a tak się czeka i czeka...
Tak sobie myślę...
Mam nadzieje tylko ze w dniu spodziewanej ona nie przyjdzie ;pNajwcześniej w dzień spodziewanej miesiączki![]()
Mam nadzieje tylko ze w dniu spodziewanej ona nie przyjdzie ;p
Kręćka dostane do soboty hehW takim razie trzymam kciuki żeby nie przyszłaJa nie mogłam wytrzymać i w dniu spodziewanej miesiączki o 5 nad ranem robiłam testy...
![]()
Były już dwie kreski
![]()
Kręćka dostane do soboty heh![]()