bo każdemu to się chyba wydaje że jak się jest w ciąży a później karmi piersią to trzeba jeść za trzech i ważyć 100kilonie jest powiedziane, nie przejmuj się takimi tekstami
ja zjechałam do wagi niższej niż przed ciążą i niestety nie wyglądałam za dobrze, a przytyć nie mogłam dłuuugo. Już mnie szlak trafiał, bo wszyscy tacy byli troskliwi, że na każdym kroku słyszałam " O Matko, jaka Ty chuda jesteś! Musisz więcej jeść!" Myślałam, że w kosmos wystrzelę!
Przecież my mamusie też chcemy wyglądać ładnie
i zastanawialysmy sie o co chodzi???
nie roznilysmy sie praktycznie niczym, no moze ona miala okragla buzie i byla odrobine masywniejsza(mam na mysli grubsze kostki) ale skad taka roznica w postrzeganiu nas?? Teraz faktycznie jest miedzy nami roznica ale teraz po 20 latach! Przez to dziewczyna ma zrypana psychike bo jest jednym wielkim kompleksem, a ja jak slysze ze jestem chuda!(gdzie mam jedynie waskie biodra) to mam ubaw, szczegolnie jak ludzie widza ze jem jak chlop
mam nadzieje ze po porodzie wroce do formy lepszej niz przed ciaza i nie mam na mysli tuszy ale wytrzymalosc fizyczna i sile miesni, w wieku 40 lat bede miala szalonego 7latka a to zobowiazuje, gruba czy chuda musze miec kondycje, a poza tym i tak bede wygladala fajnie ;-)