R
RiSiA
Gość
Pysia mysle, ze nie 6 letnie dziecko juz doskonale rozumie... sam by sobie tego nie wymyślił...coś musi być na rzeczy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juz sobie z nią powoli radzę.sasiadka zostawila mi 3 dzieci (w tym jedno moje) w baseniku do pilnowania.No i oczywscie ta dziewczynka zaczeła odrazu skakac do antosia.ostrzegam ja 1 i powiedziałam jakie będą konsekwencje następnym razem. Za 2 razem już jej nie pozwoliłam wejśc do Antka basenu i siedziała i ryczała. Na następny dzień (moze i zle zrobiłam ) ale uderzyła antka a ja do antka mówie zeby sobie nie pozwalał zeby ona go biła. a ten łup jej oddał ,iestety to był zły pomysł bo jak brat dizewczynki zobaczył ze antek jej oddał to on tez zaczał ta dziewczynke bic .Skończyło sie na tym ze darłam ja na siłe z basenu bo ten brat ja prał ile wlezie.W piaskownicy wysypała wiadro piachu mu na głowe i tez wyciagnełam ja z piaskownicy mówiac ze nie pozwalam sie bawić w antka piaskownicy.

Pewnie wstyd jej było za mamę ale efekt był :-)