reklama

Kochani Tatusiowie

No tak, i co ja mam napisać??
Chyba to,że w koncu obejrzeliśmy razem film, a to wielkie wydarzenie w ostatnich zapracowanych czasach :-D
Choc nie powiem, ostatnio nawet planował jak przemeblowac pokój by było wygodniej - tzn.że wykazuje chęci...a to juz coś:laugh2:

reklama
Och, to ja mojego męża muszę wychwalić pod niebiosa :tak: Jest cudowny :happy: Łóżeczko złożył zaraz po przywiezieniu go do domu, bardzo się udziela w wyborze odpowiedniego wozu dla naszego szkraba i ze stoickim spokojem znosi moje nastroje i niedomagania w ciąży :blink: Prawdziwy skarb mi się trafił :-D Jedyne co, to jeszcze nie ustaliliśmy spójnej wersji porodu ;-), tzn. mi się marzy rodzinny, jemu niekoniecznie :rolleyes: Ale.... coś wymyślimy, ja jestem dobrej myśli :biggrin2:

a moj dzis naprawil rolete w kuchni i przywiozl komode od moich rodzicow.pozatym ma w planie odkurzanie i mycie podlog...

zobaczymy co z tego wyjdzie:-D

a te ambitne plany tylko dlatego ze sala do squasha jest zarezerwowoana na caly dzien (jak nigdy!!) i nie mogl sie nigdzie wcisnac. a pani w zamian zaproponowala mu boisko do badmintona:laugh2:

a moj kochany zabral naszego chlopca na spacer zeby mamusia mogla sie spokojnie uczyc bo po nowym roku egzaminy mi sie zaczynaja a ja co robie ....szperam sobie po babyboom ale mam lenia nie moge sie zmusic do nauki wrrr:baffled:

Hurra!!!Szafa skrecona!!!! :-) :tak: :-D Moj mezus tak sie zawzial ze w ciagu paru godzin skrecil szafe,znow posluzylam za asystenta, tym razem pare moich sugestii bylo slusznych hi hi....takam szczesliwa ze wzielam sie za segregacje ciuszkow dla Dzidzi i za pranie- sporo tego:-) mysle ze pranie, prasowanie i wypelnianie szafy zajmie mi pare dni- ale jakie to przyjemne!!!!:tak:

no ja chyba tez muszę się wziąć za pranie i prasowanko ciuszków pomału... może po nowym roku, jak już zakupimy wszystkie sprzęty i rzeczy dla maleństwa :-) troszkę się lista wydłużyła, hihi

a ja komode dostane dopiero po nowym roku :-(

i co z tego ze czesc rzeczy mam popranych i poprasowanych, jak to wszystko lezy owiniete wprzescieradla w naszej szafie...:sick:

lil kate do Nowego Roku zostały caaaałe 2 dni... wytrzymasz :tak: :-D

Kobitki... a kiedy zaczniecie się w końcu chwalic pokoikami i kącikami dla Waszych maluszków? :happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry