Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oli to samo robiKubuś z kolei poluje zawsze na pampersy(czyste),obgryza,bawi się rzepem,zakłada na głowę i próbuje podrzeć.![]()

Chusteczek mi nie wyciąga.

Milenka tez tak bawi sie chusteczkami i pamperasami.![]()

w których tymczasowo trzymam ciuchy Zosi bo nie mamy szafy :/ i nawet nie ma gdzie ją wstawić bo z obydwu stron w pokoju mamy skosy
....byle do wiosny;-)

, w weekend mogę sobie wyjść na 4 godziny i szaleć po sklepach :-)A ja muszę pochwalić swojego Bartasa, przeczytał o tych zabawach (wątek Pobaw się ze mną mamo) i naprawdę się bawi z Leniwcem :-):-) wogóle ostatnio to nawet mi małą zabiera i się bawi, Naprawdę aż miło popatrzeć, w weekend mogę sobie wyjść na 4 godziny i szaleć po sklepach :-)

)
To tak samo jak ja. Ale zauważyłam, ze nie sprawiają mi przyjemności "normalne" sklepy. Denerwuje mnie ile czasu trzeba poświęcić, żeby znaleźć to co mnie interesuje.Ale masz fajnie że mozesz spokojnie zostawić Leniwca (hihihi)
i szaleć po sklepach....ja ostatnio kupuje na allegro...chyba stalam sie zakupoholiczką