Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tak samo jak ja. Ale zauważyłam, ze nie sprawiają mi przyjemności "normalne" sklepy. Denerwuje mnie ile czasu trzeba poświęcić, żeby znaleźć to co mnie interesuje.

. Byl taki szczesliwy, ze kupil tanio i bardzo ladna choinke, a ja go zgasilam pytaniem" Czy ona wytrzyma do swiat?". Mam nadzieje, ze wytrzyma bo jest sliczna. To jest jodla kaukaska i widac ze igly mocno sie trzymaja.Ale mam nadzieję, ze trzymasz ją na balkonie, a nie w mieszkaniu. I dobrze by było wsadzić ją do doniczki z ziemią Wilgoć sie lepiej utrzymuje.A, przypomnialo mi sie, wczoraj moj malzonek kupil swieza choinke. Byl taki szczesliwy, ze kupil tanio i bardzo ladna choinke, a ja go zgasilam pytaniem" Czy ona wytrzyma do swiat?". Mam nadzieje, ze wytrzyma bo jest sliczna. To jest jodla kaukaska i widac ze igly mocno sie trzymaja.
Ale mam nadzieję, ze trzymasz ją na balkonie, a nie w mieszkaniu. I dobrze by było wsadzić ją do doniczki z ziemią Wilgoć sie lepiej utrzymuje.
A wilgoci tutaj nie brakuje, bo ciagle leje.no to super:-)tak se :-)