reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Upał mnie dręczy. Cisnienie skoczyło do 156/99 i leżę ze łzami. Robiłam dzis obciążenie glukozą, wyszło 117 czy to dobrze czy xle?Także morfologie i mocz..wizyte u Lenczewskiego mam w poniedziałek. Mysle o imienu dla chlopca- może Jonatan? Jem maliny..więcej nie mam siły. Jutro mój synek wraca z obozu, stęskniłam się..Dr Świąc powiedział mi, że maluch w brzuchu jest dwa tygodnie za duży na swój rozwoj, to dobrze czy xle? Żużaczku, czytałam twoją wypowiedż, że na Arciszewskich przyjmuja na cc od 37 tygodnia- czy to znaczy, że mogę sobie ustalić datę sama? Od czego to zalezy?

reklama
Kalinko u Arciszewskich przyjmuja ogólnie od 37-go tygodnia, wczesniej rodzic trezba w państwowym szpitalu.
Norma cukru jest o ile sie nie myle 120, wiec Twój wynik jest ok. To, ze maluch jest większy, to swiadczy o tym, że bedzie rozbieznosc między terminem USG a tym z miesiaczki.
Kalinko, na która masz wizyte u Lenczewskiego? Bo ja tez w poniedziałek, na 13.30. Może się spotkamy? :D
Datę cc mozna sobie ustalic samego w granicach które poda lekarz. Mi Lenczewski powiedział 12-go a jak spytalam czy moze byc 9-go to stwierdził, ze bez problemu.
Odebrałam wyniki. Plytkami krwi moge sie podzielić z Asiolkiem. Nie dosc , że nie spadly to jeszcze wzrosły ;D ;D. Krwista baba ze mnie.

A teraz coś dla podkopania meskiego EGO:
Czym się różni mucha od męża?
Mucha jest upierdliwa tylko latem
>
W księgarni klient pyta sprzedawczynię:
Czy jest książka "Mężczyzna, władca kobiet"?
Fantastyka na drugim stoisku.
>
Ona: - Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzo zgrabne nogi.
On: - Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkiej dupie?
Ona: - Nie, o Tobie nie rozmawialiśmy...
>
Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki?
Ładnie wyglądam?
Co mówi mężczyzna po wyjściu z łazienki?
Na razie tam nie wchodź.

Dlaczego kobiety przecierają oczy, kiedy się budzą?
Bo nie mają jaj, żeby się po nich podrapać.
Dlaczego tyle kobiet udaje orgazm?
Bo tylu facetów udaje grę wstępną
>
Mąż: Może wypróbujemy dziś wieczorem inną> pozycję
Żona: Z przyjemnością... ty stań przy zlewie, a ja usiądę w fotelu i będę pierdzieć.
>
Słyszałam, że rozwiodłaś się z mężem.
Tak, mieliśmy ciągłe nieporozumienia na tle religijnym.
O co chodziło?
Uważał, że jest Bogiem.
>
Kiedy mężczyzna jest wart 2 zł.?
Gdy w supermarkecie pcha wózek na zakupy

Strasznie sie z meżęm usmielismy Agusiu z Twoich dowcipow:)
A tak wogole to mam do Was pytanie czy w 25 tc to normalne ze Dzidzia sie wierci delikatnie? Czasami dostaje mocniejszego kuksanca ale nie jest to jakies bolesne zazwyczaj czuje delikatnie jak wypycha nozki albo inne czesci ciala. We wtoerek ide do Gina moze on cos z tym zrobi jesli uzna za stosowne.
Bylismy nad jeziorkiem przez 5 dni i wiecie co - glupio sie strasznie czulam wsrod kolezanek ktore w bikini paradowaly po plazy. Pomimo iz sie ciesze ze bedziemy mieli drugiego dzieciaczka w domciu to i tak sie zdolowalam. Doslownie czulam sie jak wieloryb:(
Teraz do wtorku postaram sie poudzielac bo we srode pewnie znow wyjedziemy. Aha i mam ciagle mokre ubrania na piersiach jak tylko nie naloze biustonosza tak ze mnie mleczko leci;)
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie:)

No.... wiaterek juz mamy... w Supreslu burza burczy a nad moim osiedlem tylko troche chmurek "niepewnych". Czekam na ten deszcz i czekam....
Kupiłam swietna torbe do wózka na allegro - graco. Ma w komplecie mate do przewijania i "150" kieszonek. Bedzie jak znalazł na "goscinne wyjjscia" z maluchem.

Moj mąż ze szkolanie po trzy razy dziennie dzwoni pytac jak się czuję... a dzis to mnie wogóle rozczulił, bo zadzwonił rano zapytac czy aby mama nie zapomniała mi arbuza kupic na sniadanie (zawsze sam mnie zaopatrywał, bo to moja główna potrawa).

No dziewuszki, wczoraj wieczorem zastanawiałam sie juz czy Witus "niedzielnym dzieciaczkiem" nie będzie ale jakos wieczór przetrwałam. Dzis jest lepiej a na 13.30 mam i tak wyznaczona wizytke, to zobaczymy co tam lek. powie. Całe szczęście zaczynam juz upragniony 37-tydzień.

reklama
To fakt, że gosci przyjmuję :-) było super mimo ,oich wcześniejszych obaw... doświadczyłam w weekend kilku bolesnych skurczy... ale dziś wizyta u dzidziologa na 19.40 wiec powie czy doczekamy do piątku na oficjalny termin cesarki czy może wcześniej Maja zawita :-)

Żużaczku padło mi gg nie działa całkowicie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry