reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
najnowsze wiesci z poligonu:z malym wszystko ok. miałam robionego dopplera - przeplywy ok, zero zwapnien. Maluch juz może sie rodzic. Waży 2750g. NO I NAJWAZNIEJSZE: MOGE JUZ RODZIC NA ZAMENHOFFA. Posmiał sie lenczewski ze mnie, bo jak mi powiedział, ze juz mi pozwala jechac do Arcziego, to odpowiedziałam, ze nawet jakby mi nie pozwolił, to bym sie zebami w futryne wczepiła i tak wisiała dopuki by mnie nie przyjeli na oddział ;D ;D

Kalinka, co kupiłas ciekawego na Jurowieckiej?

A tak nawiasem mówiac, to Lenczewski namawia mnie na normalny poród. Cuda wianki opowiada jak to sie super u nich rodzi....hm.... No i ze biodra mam szerokie, i maluch nie taki duzy.... a ja w zaparte. Normalnie bitwa! ;D ;D

reklama
;D ;D ;D My też dziś byliśmy na ostatnim usg :-) Maja waży 4300 aż nam kopary opadły :-) wszystko jest dobrze dzidzia jest gotowa do porodu i w piątek mamy sie stawić na 19.00 :-)

No to fakt Asiołku... ;D nie ma co sie zastanawiac nad cesarką. Mój syneczek to drobinka, pewnie urodzi sie taki jak ja - 3250g.

gg zdechło na amen nawet po zainstalowaniu nowej wersji nie chce działać :-( nie wiem już co robić Mężul wczoraj coś dłubał mam andzieję, że dziś jakoś uda sie naprawić bo czuje sie jak bez reki ....

Założyłam dziś poscielki ... pokoik zaczyna wyglądac już bardzo dzidziowo ... aż mnie strach obleciał :-)

Asiołku wszystko bedzie ok nie martw sie:) a ze Wam sie szykuje duza babka to fakt. Zazwyczaj na usg podaja zanizona wage:)
Ja dzisiaj poszlam do swojego osiedlowego gina i mowie mu jak na spowiedzi ze brzuszek mi sie napina mniej wiecej raz na poltorej godziny ale na tyle mocno ze mam wrazenie ze ktos mi na klatke piersiowa tone polozyl i ze Dzidziunia slabo sie rusza (nie zadko tylko delikatnie) wiec ten mne na ktg polozyl na 10 min scisnal pasami tak ze Maluszek zaczal szalec. po 10 min przyszla polozna odlaczyla ktg a mi sie w tej chwili brzuch spial i mowie jej zeby dotknela bo gin mi nie wierzy - to ona mi na to ze pewnie brzuch uciskalam. Szkoda slow. Zwolnienie dal na 14 dni i potem znow mam sie zglosic. AAAA no i mnie opieprzyli ze do szkolki na cwczenia nie chodze. Ja im mowie ze bylo tak goraco ze umierc chcialam a nie cwiczyc. Cholera ze tez mnie nie stac na prywatnego gina:( No nic jak za te 2 tyg tak samo mnie potraktuje to chyba zapozycze sie u rodzicow. Aha no i odczytujac KTG oznajmil ze oszukuje. Szkoda slow:(

Agak strasznie mi przykro, że musisz sie jeszcze wkurzać na lekarzy i traktują Cie jak popychadło... z tego co wiem wizyta u Arciszewskich kosztuje 50 zł bez usg i myślę, że wcale nie musisz do nich czesto dreptać... usg od czasu do czasu i wyniki a poczujesz sie zupełnie inaczej... może jakoś sie uda wygospodarowac troszke kasy...

A tu nasza sypialnia i Majkowy kącik wszystko już czeka :-)

PICT0001.jpg

PICT0002.jpg

PICT0003.jpg

PICT0004.jpg

PICT0005.jpg

PICT0006.jpg

PICT0007.jpg

PICT0008.jpg

reklama
Asiołku wszytsko slicznie macie wyszykowane!! U mnie jeszcze totalny proszek.
Agak moj brzuszek tak sie zaczał napinac juz pod koniec 6 miecha i dostałam na to magnez z B6 i skopolan. Do dzis mi twardnieje, ale juz dawno przestałam zwracac na to uwage. Dokladnie tak jak opisujesz - jakby ktos na piersiach siadał i oddech wyciskał.
Co do ciekawostek to powiem wam, ze mi lekarz powiedział, ze najlepiej to u tesciów w Bielsku posiedziec, bo lepiej tam do szpitala trafić niz do bialostockich :D. Na szczeście juz mogę rodzic na Zamenhoffa. Tylko metlik mi Lenczewski zrobił w głowie, bo cały czas namawia mnie na por. naturalny. Oczywiscie ostateczna decyzja bedzie nalezała do mnie. Ale musze Wam powiedziec, ze mam niezła zagwostkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry