Ja na szybkiego, bo też goście w domu. Od paru dni cisnienie rewelacyjne, nie skacze wyżej 130, rozkoszuje się- może te warzywka i owoce obniżają, co je wcinam non stop? Mam problem z ciuchami ciążowymi- gdzie kupić cos w rodzaju sukienek na ramiączkach, cienkich i powiewistych? Jakies india szopy, ciucholandy> Widziałyście cos takiego? I krótkie spodenki z miejscem na brzuch, broń Boże marszczone? Asiołku, jak ja cie rozumiem- ja tez lubię jak mi wygodnie i dobrze, lubię swoje ciało, lubię sie ładnie ubrac, ładnie wyglądać, a ciąża mnie rozwala zupełnie. Choc mąż mówi że i tak dla niego slicznie wyglądam

jeszcze 4 najgrubsze miesiące przede mna- na szczęście zawsze szybko wracam do wagi, po dwóch poprzednich synkach 2 kg więcej niże w panieńskości mi zostało. Na razie dostałam przesliczny, przecudowny żel do golenia od bratowej, różowy, bajerancki, pachnący z witaminami i lanolina i jedwabisty aż boski choć nogi mam gładkie. Prysznic non stop i jakieś bawełniane szaty i jakoś zyję. Włosy w porządku, zęby też...jakoś przeżyję te upały. Dzieci wyprawiłam starszy na obozie młodszy u babci ja na tarasie czytam. Pozdrawiam plecaki z przodu!