reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja robiłam w czasie "nalotu" na kursy jazdy - przed zmana cen, moze dla tego trwał dłuzej, bo było bardzo duzo kursantów.

wczoraj do mojego męża powiedziałam: Wiesz kochanie, juz sama nie wiem co gorsze, czy ten plecak co go ledwo ciagam, czy wiszczacy maluch nad uchem To sie nazywa pozytywne podejscie do maciezyństwa ;). Mój maz na szczęście ma do wszystkiego bardzo poztywne podejście i powiedział, ze w razie co to wyniose sie do drugiego pokoju a on bedzie malucha uciszał .... no ciekawe... ciekawe.... to jego pierwsze dziecko.... moje drugie... :laugh:

Tomasz miał problemy z zainstalowaniem gry dla Boguchy. Bogucha latał po mieszkaniu i krzyczał trzymajac sie za głowę: "Nie no... ja to chyba przez ta durna gre depresji dostanę" ;D ;D ;D

Ja na szybkiego, bo też goście w domu. Od paru dni cisnienie rewelacyjne, nie skacze wyżej 130, rozkoszuje się- może te warzywka i owoce obniżają, co je wcinam non stop? Mam problem z ciuchami ciążowymi- gdzie kupić cos w rodzaju sukienek na ramiączkach, cienkich i powiewistych? Jakies india szopy, ciucholandy> Widziałyście cos takiego? I krótkie spodenki z miejscem na brzuch, broń Boże marszczone? Asiołku, jak ja cie rozumiem- ja tez lubię jak mi wygodnie i dobrze, lubię swoje ciało, lubię sie ładnie ubrac, ładnie wyglądać, a ciąża mnie rozwala zupełnie. Choc mąż mówi że i tak dla niego slicznie wyglądam :D jeszcze 4 najgrubsze miesiące przede mna- na szczęście zawsze szybko wracam do wagi, po dwóch poprzednich synkach 2 kg więcej niże w panieńskości mi zostało. Na razie dostałam przesliczny, przecudowny żel do golenia od bratowej, różowy, bajerancki, pachnący z witaminami i lanolina i jedwabisty aż boski choć nogi mam gładkie. Prysznic non stop i jakieś bawełniane szaty i jakoś zyję. Włosy w porządku, zęby też...jakoś przeżyję te upały. Dzieci wyprawiłam starszy na obozie młodszy u babci ja na tarasie czytam. Pozdrawiam plecaki z przodu!

Babeczki powiedzcie mi czy do badania odczynu Coombsa trzeba być na czczo? Asiołku Ty na pewno to wiesz :) Bo do testu obciążenia glukozą to wiem już że nie :)

Szybkiego zakończenia upałów życzę :)

ja musiałam być na czczo do testu obciązenia glukozą - a do Coombsa chyba też chociaż powiem szczerze, że zawsze robiłam przy okazji morfologie i zawsze bylam na czczo wiec nie jestem do końca pewna ::)

Cześć babeczki!
Ale mamy upał. Chyba nikomu w taką pogodę nie chce się pisać.Pewnie strasznie ciężko wam z brzuszkami w taki skwar. Współczuję z całego serca.

reklama
Betti jesli chodzi o upał to nie jest źle. Mam wentylator co robi chłodny wiaterek i jakos sie trzymam. Gorzej, ze maluch robi sobie worek treningowy z mojego brzucha :-[. Wczoraj wieczorem normalnie taniec brzucha miałam, az sie poplakałam z bólu. Wredne bachozysko >:(. Wali głowa w dół jak zawodnik rugby :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry