reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
własnie przywieźli nam przewijak. Na ponizszym zdjęciu maz przy pracy koncepcyjnej ;)
xxdsc007905re.jpg

Betti fajnacka rodzinka :) Chłopcy faktycznie jak bliźniaki :) Póki co ja mogę się tylko kotem pochwalić hehehehe
Żużaczku ten przewijak to na trojaczki ...?  ;D

Tak na marginesie... Gdzie nam się Gosik zawieruszył?

Przewijak faktycznie wielgasny, ale skladany na scianę. Poprzednio Bogucha miescił sie na przewijaku tylko przez pół roku a potem kręgosłup mi siadał bo go na tapczanie przewijalam. Teraz bede miała wygodnie ;D

A Gosik to sie chyba wczasuje....

Nasza kotka miala troche inna koncepcję zycia w rodzinie niz my :-[ i kiedy w nocy pogryzła Boguche, musielismy ja oddać na wieś. po prostu jest typowym kotem łownym. Teraz jest jej jak w raju a gospodyni nie moze się jej nachwalić - bo wszytskie myszy z domu wygoniła.

Uff, ulżyło mi bo uwielbiam koteczki. Myślałam, że spotkało ją coś gorszego. Ja swojego poprzedniego kota musiałam niestety uśpić. Jakiś idiota poodcinał mu przednie łapki i wdała się gangrena. Gdyby to była jedna łapka to można byłoby go uratować, ale ja nie chciałam żeby męczył się bo to był wychodzący kot. Teraz moja kotka jest kotem typowo domowym.
Gdyby moja kotka zrobiła coś podobnego to pewnie też gdzieś na wsi wylądowałaby. Mam nadzieję, że twój synek nie ma jakiegoś urazu do kotów po tym zdarzeniu.

reklama
Bogucha jest wychowany w wielkiej miłosci do zwierzad, nigdy nie był nimi straszony, staramy się , żeby miał z nimi jak najwiecej do czynienia. W Supraslu mamy psa i kota, uwielbia konie... Moim zdaniem wyrosnie na bardzo tolerancyjnego i uczuciowego męzczyzne - bo kto nie lubi zwierzad to nie lubi ludzi. (mój ex niecierpi zwierząd)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry