reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
;D No to naprawdę blisko siebie mieszkamy. Ja prawie codziennie po Ciepłej chodzę bo dzieciaki do przedszkola na Nowogródzką prowadzę. Teraz już drugi tydzień w domku siedzą bo najpierw ja jakaś taka mało rozgarnięta rano byłam i nie byłam w stanie ich prowadzić. A teraz niestety obydwaj są chorzy. Na szczęście poszłam na samym początku choroby i już im przechodzi. Niestety chorują zazwyczaj razem i praktycznie na to samo, ale chyba wolę jak obydwaj są chorzy w tym samym czasie niż chorują jeden po drugim.

reklama
Ja pare dni temu wyprowadziłam Boguchę z zapalenia uch, nie chodził do szkoły 2 tygodnie Mam nadzieję, że następne dziecię nie będzie az tak chorowite, ale u synka to pewnie przez ten trzeci migdał

A gdzie do lekarza z synkiem chodzisz? Bo ja z dzieciaczkami do przychodni na Sienkiewicza do dr Krupy. Wg fajna babka i dość dobry lekarz- przynajmniej narazie nie mam powodów do narzekań. Sama też do niej mam zamiar przepisać się.

hej :)
Dziewczyny chcialm sie WAS cos zapytac ... bylam u Arciego na 3D (tzn. to badanie mial wykonywac moj lekarz Lipski ;D )
ale wyszlo na to ze sie nie da bo dzidzia jest za duza i nic nie widac ... Powiedzcie mi czy to moze byc prawda ze dzidzia jest za duza na tego typu badanie czy poprostu on nie umie tego wykonac ???
Mam Kolezanke w Gdansku i wykonywala to badanie w 29 tygodniu i normalnie wszystko na nim widac :) wiec nie rozumiem >:(
Powiedzcie co Wy na ten temat sadzicie ??

Betti, cała rodzina chodzimy od lat do dr. Panasiuk, bo nie wtraja na kazde kichnięcie antybiotyku. Jak dla nas jest najlepszym lekarzem na świecie, wiele extremalnych sytuacji juz razem zwalczylismy.

Tuśka, ja wogole nie mam zaufania do 3d, podobno najlepiej zawsze można wszystko ocenic na tradycyjnym, ale wg. mnie to głupota, ze dzidzia jest za duża, bo czesto można przeciez obejżec sliczne zdjęcia z 3d dzidzi przwie przed rozwiązaniem. Ja ide za 2 tygodnie, ale niech mi zrobia tradycyjne, bo tam wyraxniej widac wszystkie "kiszeczki".

tzn ja chcialm zrobic 3D tylko dlatego zeby ujrzec mniej wiecej twarzyczke dziecka ... na zwyklym ocenil mi czy dziecko jest zdrowe i ogolnie ( a 3D tak dla siebie chcielismy - a tu doktorek nam mowi ze dzidzi jest za duza - w sensie rzwoju - no to ja sie tylko podrapalm po glowie i jakos tak sobie pomyslam ze on predzej moze nie umie tego badania wykonac a nie ze maluszek jest za duzy ) NO COZ :-[

Buśka powinna byc ślicznie widoczna. Arciszewski nie jest specjalista od usg to pewnie nie umiał zrobić. Moj lek. powiedział mi 2 nazwiska najlepszych od usg na Zamenhoffa i do nich mam się zapisać na to połówkowe. Ale za skarby nie pamiętam tych nazwisk. jak zapytam w rejestracji, to sobie przypomnę.

Wiecie, a ja do Arciszewskiego chodzę i to on mi usg robi i przy okazji "zwykłego" dwa razy w 3d buźkę mojego maleństwa oglądałam. Nie wypowiem się na temat jego fachowości pod tym względem, ale tak jak już gdzieś wcześniej pisałam do niego uciekłam od mojej poprzedniej gin.
Żużaczku, nasza pediatra też nie jest fanatyczką wypisywania antybiotyków (przynajmniej w naszym wypadku). Antybiotyk dostajemy jak już nie ma wyjścia. Teraz dostali antybiotyk dlatego, że ostatnio chorowali w styczniu a poza tym niedługo mogę urodzić więc lepiej jak domownicy będą zdrowi. ;D

Betti, to obie dobrze trafilismy. Lekarz godny zaufania to majątek. A co do arciszewskiego, to wiem po prostu, ze na zamenhoffa sa 2 osoby tylko od usg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry