reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej :)
ale się umęczyłam sprzatniem .... a oprócz tego wpadł mi sztański pomysł do główki >:D (mąż mnie zabije jak wróci z pracy) wypucowałam okno .... i na dziś już wiecej nie sprzątam -----> zmeczona jak po maratonie
JUŻ CHCE MI SIĘ ŚWIAT - A MOŻE BARDZIEJ ŚWIĄTECZNEGO JEDZONKA . mniam mniam mniam ...
a jak tam u WAS swieta juz tuż tuż czy ... nie ???

reklama
Świeta, Święta i po Świętach. Duzo pysznych rzeczy było i strasznie miło! Kwiatki kwitną u tesciowej, slonko wiosenne, pszczółki latają, Już za pare dni rusza budowa domku... WIOSNA

koo! My z Asiołkiem będziemy rodzic na Zamenhoffa, w klinice Arciszewskiego, tam tez chodzimy do lekarzy. Na Zamenhoffa nie ma (z tego co wiemy) żadnych problemow z cesarka na własne zyczenie - kosztuje ok 1400zł ( jesli będzie dalej refundowana)

reklama
Dziękuję Żużaczku. Jestem w czwartym miesiącu ciąży,prowadzi mnie lekarz z PSK .Jak myślisz w którym miesiącu ciąży wypadałoby się zapisać na wizytę do lekarza na Zamenhoffa? A może pogadać ze swoim ginem,być może da mi skierowanie na cc? Doradżcie dziewczyny jak mam postąpić.
Boję się porodu siłami natury nie ze względu na ból lecz aby nie skrzywdzić dziecka.Tyle się o tym słyszy że zły ruch lub zła decyzja lekarza mogą zmarnować zdrowie lub życie dziecka.
Pierwszego dziecka mało brakowało i mogłam nie ujrzeć,bardzo długo lekarz zwlekał na podjęcie decyzji o cc (brak akcji porodowej ,duże dziecko).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry