reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bogucha bedzie miał wycinany 3 migdał. Na szczęście operacje bedzie robiła znajoma pani chirurg to może mniej stresowo to przejdzie. leczylismy go przez 3 lata, ale nic to nie dało niestey, jesli była porawa, to do pierwszej infekcji a potem znowu. Mały się męczy bo mu trudno oddychac w nocy, non stop choruje, trzeba cos z tym zrobić.

reklama
No to rzeczywiscie lepiej go usunac zwazywszy ze pewnie infekcje konczyly sie antybiotykami. Wiem ze cokolwiek bym nie powiedziala na temat ze jest to bezpieczny zabieg nie zmieni faktu ze sie denerwujesz. Sama bym sie denerwowala.

Czy ktoras z Was chodzila lub chodzi do gina na Radzyminska. Własnie jego poleciła mi znajoma. Byłam u niego juz raz. Co do jego fachowosci badan nie mam wiekszych zastrzezen ale podejscia do kobiet i owszem. Rozwiejcie moje obawy i napiszcie cos dobrego :D Jego nazwisko Ostapiuk. Pozdrawiam Was brzuchatki i moze razem wybierzemy sie na wiec przeciwko władzy w Polsce :D

Agak, nie slyszałam o tym ginku, ale z doświadczenia wiem, że własnie podejscie do pacjenta jest najwazniejsze. Dla tego zmienilam mojego gina który prowadził 1 ciążę.
Byłam dzis na ciuchach. Kupiłam przecudny francuski komplet - tunika i spodnie, praktycznie nówka, taki wyjściowy.ale jestem szczesliwa.... za 25zł ;D a wyglada jakby był kupiony w RICHI

Ojej ja nie mam pojęcia na kiedy mam termin. Jeszcze u lekarza nie byłam nawet. Boję się strasznie :( Wogóle mam doła strasznego tylko siedzę i ryczę. Nawet słoneczko za oknem nie pomaga. Zwariować mozna :( Pocieszcie jakoś dziewczyny ....

Żużaczku Ty na Fabryczną masz rzut beretem to pewnie nie raz mijałyśmy się na ulicy bo ja na Farycznej mieszkam ;D . Ale powiem, że w tym ciucholandzie jeszcze nie byłam.

betti, my wynajmujemy mieszkanie na Cieplej 7 ;D, ale za 2 latka wyprowadzamy się do Bielska na swoje. Szkoda, ze taka mało mobilna będe w czasie budowy, bo najchętniej to bym codziennie jeździła i robotnikom na ręce patrzyla. Po Świetach zaczynają i do lata mają więźbę postawić. Asiołek to juz na swoich śmieciach po Świętach będzie... ale fajnie. ja sie musze z coraz większym brzuszyskiem na 4 pietro carapać >:(

reklama
Chyba zupełnie na ciucholand sie przerzucę. Kupiłam synowi niemiecka kurtkę na wiosnę - jak nowa - za 10zł. Nie biorac nawet ceny pod uwage, to nieczęsto ciuchy w takiej jakości mozna w sklepach dostać. Byle sie tylko moja teściowa nie dowiedziała, bo prychac zacznie >:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry