reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mogła by cos napisac do brzuchatek. jejku, wiem , że potem to paranoja człowieka ogarnia przez pierwszy miesiąc i patrzeć na ta kropkę mi sie nie będzie chciało o 2 w nocy ale chciala bym, żeby był juz sierpień, bo potem to szast prast i pierwszy roczek z glowy... a jeszcze potem będzie jak dzis z moim synem którego budziłam rano do szkoly - schował nos pod kołdrę i wymamrotał - " kobieto, a nie możesz ty mi dac chwili spokoju?" hehehehe... siedmiolatek

reklama
Bylismy wczoraj z mężem znowu w Fartlandii. Wózkowego zawrotu głowy ciąg dalszy zaliczyłam. Tym razem jednak moj małzonek wziął sprawy w swoje ręce i techniczno - fachowym okiem oceniał ;D Myslalam ze sie te wózki porozlatują ;D W końcu znalazł jeden....JEDEN!!!!! Który spełnił wszystkie jego wymagania :laugh: Musze przyznać, że mi tez się spodobał, tym bardziej, że kolor wybrał ten co i ja bym wybrała :D. Chyba na nim poprzestaniemy. miał być graco, ale jak zmierzylismy, to rzeczywiście, z kocykami to się dzidzia w zimie w nim nie zmieści - najwęższy wózek :( Teraz typ nr 1 to chicco ct1, spacerówka z regulowanym stopniem resorowania i b. sztywną gondolą. Składa się jak parasolka a wazy (spacerówka bez gondoli) ok 10kg. Może nie szczeznę jak ja wtragam na 4te pietro.

HEJ DZIEWCZYNY - TAK DAWNO NIE BYLO MNIE NA FORUM ... CO TAM U WAS SLYCHAC I JAK WASZE MALENSTWA? U MNIE JAK NARAZIE JEST OK - ALE MAM SKOKI CISNIENIOWE I CZASEM ZLE SIE CZUJE :(
WIOSNA ZAGOSCILA U NAS NA DOBRE WIEC ODDAJE SIE CODZIENNYM SPACERKOM <jupi> :)
pozdrawiam Was Bardzo Serdecznie  :D

hej Tuśka, już myślałysmy, że same zostałysmy z Asiolkiem . Betti to juz napewno - matka Polka ;D. Moje cisnionko skacze jak sie wk. na robotników, od tygodnia kują, wierca, uklepuja i Bóg wie co jeszcze. Przed blokiem robia chodnik, w bloku zakladają domofony. STRRRRRASZNE! We wtrorek ide na usg prenatalne, okropnie sie denerwuję czy wszystko będzie ok. Dotychczas to wie tylko że głowka jest oki i maluch rosnie jak na drożdzach. Ale pocieszam się tym, że jest taki wierciołek, ze z taka "parą w nogach" to musi byc zdrowy.

Żużaczku jesli moge sie spytac - dlaczego masz wykonywane badania prenatalne ??? przepraszam jesli moje pytanie moze Cie urazic w jakikolwiek sposb :) ale te badanie wykonujesz na wlasne zyczenie czy cos moze dziac sie z Twoim maluszkiem ???

nie, to nie są punkcyjne badania prenatalne - tak sie na zamenhoffa nazywa usg połówkowe - te dokladne, z oglądaniem wszystkich szczegółów

ja dziś robiłam w koncu to obciązenie glukoza - okropnośc... a do tego choroba mnie rozłożyła... i ani reka ani nogą :-( z nosa kapie ... itp. głowa ciężka... ide leżeć zdróweczka Wam życze Babulki :-)

reklama
Asiołku, biedny chorowaczku :-[ Ale to pewnie ostatnie podrygi bakcylow. Już wiosne, cieplutko, stare kosci nagrzejemy i będziemy jak nowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry