reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja tez z lusterkiem sie kompie hihihih ;D ale i tak nie dam rady dobrze sie wygolic ... a bylam u kosmetyczki na odchwaszczaniu woskiem - to powiedzialam ze nigdy w zyciu juz tego nie zrobie .... bol nie samowity jak robila nogi a juz nie wspomne o intymnych okolicach ... >:(

reklama
tak sie wczesniej zastanawialm zeby meza poprosic o pomoc w goleniu ;D w koncu codziennie sie obsluguje maszynka ale po dluzszym namyle doszlam do wniosku ze pozacinana to nie che byc ;) i sie tak mecze ... ah jaka bedzie radosc po tak dlugim czasie zobaczyc swoja @ .... hihihih

Tuska, to byłas u jakiejs idiotki. Dobra kosmetyczka robi tak, że owszem, troche boli, ale nie tak bardzo. Ja od swojej nauczyłam się sama sobie robic nogi i bikini, ale teraz mi się nie chce i golę. AAAAAAAAAAA wreszcie zdecydowalismy się na wózek. Chicco ct1 trio. Nasłuchałam sie co prawda o tym ze Chicco awaryjne są, ale moja kumpelka co pracuje w hurtowni powiedziała, ze u niej osobisci to najwięcej jest zwrotów POLAKÓW a Chicco prawie wcale, no i w lutym w dziecku Chicco było wybrane jako jeden z 3 najlepszych wozkow roku przez czytelników. nic to, klamka zapadła, nawet na kolor. Dokupujemy teraz żółte gadżety do wózka ;D

Żużaczku obawiam sie że od kosmetyczki zależy bardzo mało... bo czasem ma sie bardzo mocno ukrwione cebulki... tak jak np jest u mnie i kosmetyczka na to już nic nei poradzi...

Asiolku, ja mam własnie płytko ukrwiona skórę, byłam u 3 kosmetyczek i myslalam że sie wgryzę w tą lezankę, a ostatnia zrobiła mi tak, jak pod narkozą. jakoś tak najpierw rozmasowała zimnymi kompresami.

Cześć dziewczyny!
Żużaczku mam do ciebie pytanie w związku z Kliniką na Zaqmenhoffa.
Jak często masz wizyty (raz w miesiącu czy częściej), jak często robisz badania laboratoryjne (Ile one kosztują).
Mój gin okazuje się coraz bardziej niekompetentny.Chciałabym zmienić lekarz a przede wszystkim rodzić cesarką na żądanie. Obawiam się tylko że to duży koszt wizyt i czy podołam finansowo.

reklama
kooWizyta u mojego gin, u Lenczewskiego, kosztuje 60zł, czyli nawet o 10zl mniej niz płaciłam u poprzedniego. Wizyty mam wyznaczane raz w miesiacu, chyba , że cos mnie niepokoi, wtedy moge przyjść poza terminem wyznaczonym. Badania tez raz w miesiącu. Morfologia i mocz podstawowe kosztuja nieiwle, ok 20zł - robie je w esculapie na Nowym Świecie. Wizyta z usg kosztuje 100zł, ale często mi nie liczy tego usg a robi. Poza tym zawsze moge go o wszystko zapytac, no i sam robi cesarki ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry