reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

• Starter tematu Starter tematu żużaczek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Żużaczku co do kosmetyczki to nie jej wina - ja mam bardzo wrazliwa skore i nawet jak sobie sama woskiem depilowalam to mnie bolalo .... >:( poprostu ten rodziaj depilacji mi nie slozy ... ::) tak samo brwi - nie dam rady robic tego woskiem - zawsze mowie ze wole jak robi to pinceta.... :laugh:

a jak tam szykujecie juz wyprawki dla waszych maluszkow .... ??? ;)

mi dzidzia wlasnie dokazuje na calego - hehe fajnie ... :D lubie jak tak szaleje w brzuszku ... chcialm sie Was cos zapytac czy wasze malenswta tez maja czkawki ... :) bo mojej dzidzi zdaza sie to bardzo czesto ;D

tuska Moj maluch na razie czkawki nie mial, ale Bogucha ostatnie miesiące za każdym razem kiedy wypiłam sok jabłkowy miał czkawkę. A mój lekarz idiota (oczywiście inny niz teraz) wmawial mi , ze dzidzie w brzuszku nie moga mieć czkawki. Ale ja i tak wiedzialam lepiej ;) Co do wyprawki, to jak czytałas wybralismy juz wozek DEFINITYWNIE [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46534307 [/url] z żółto pomarańczowymi dodatkami, no i powoli kupujemy inne rzeczy. Zamówiłam np. sliczną, też żółtą pościółkę do wózkahttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=47394571

ja tak sobie mysle ze chyba na wozek to nam pieniazkow nie wystarczy .... coz :(
z mezem odstalismy od znajomych po ich corce - ale tak szczerze to mi sie nie podoba ani tez bym nie chcial zeby moja mala lezala w takim wozku (uwazam ze nie jest dostosowany ortopedycznie dla maluchow)
wozek mamy formy GRACO - w sumie nie wiem czy to dobra firma czy tez nie ... bo nie interesowalm sie jeszcze wozkami ... moze Wy mi powiecie czy wozki Gracko sa dobre ???

to zalezy jaki model. Moja kolezanka ma graco z tych lepszych i chwali sobie, ale ja jak byłam w sklepie to ogladalam rózne, graco tez, ale strasznie twarde zawieszenie jednak mają:(. Słabe resorowanie i bała bym się, ze dzidzia by w takim wozku latala jak zyd po pustym sklepie. Zanim nie zobaczylam graco dokładnie, tez rozwazałam zakup tego wózka (aero city sport) ale moja kol. która ma sklep z wózkami nie miala o nich dobrego zdania :-[, że słabo zabudowane i wązkie. Moj syn 7 latek temu miał kobyłe na pasach, zero wypasu ale mieciutkie zawieszenie.

My mamy graco po izie. Nie jestem nim zachwycona. Po 2 latach trzeszczy - kola sie pooblamywaly twardy jak licho. Ale Iza lubila ten wozek jest szeroki , na dobrej wysokosci ma podnozek i tacke na zabawki. Wiec nie wiem co mam Ci doradzic.

kurcze ja nie wiem jaki jest model tego Graco ??? ale nawet ogolenie nie jest taki jakbym chcial dla swojego dziecka ... nie wiem moze jakos uda nam sie kupic taki ktory bedzie mi odpowiadal ... :(

Tuska, wszystko zalezy od tego jakie ma się oczekiwania. Nam było trudno bo wybór zawężała waga wózka. Tylko jeden własciwie odpowiada nam w 100%. Bo jest stosunkowo lekki i ma regulowane amortyzatowy - na gondole mięciutkie, na spacerowkę mozna przestawić zeby były twardsze. Jesli waga dla Ciebie nie ma znaczenia, mozn akupic extra wózki za naprawde niewielkie pieniądze. Szczególnie na allergo jest b. duzo ofert, srednio o 100taniej niż w sklepie. Najgorzej, że zawsze trzeba jadnak ten wózek zobaczyć, "poczuć" potarmosić, zeby być pewnym. My już nie szukamy. Mam tylko nadzieję, ze ta promocja utrzyma się jeszcze trochę, bo nie połaca sie kupić wózka żeby stal - gwarancja ucieka a nie jest eksploatowany. Aha, jesli chcesz, żebym się czegos dowiedziala o tym Twoim wózku, to poszukaj go na stronie www.euro-trade.pl i ew. napisz, to spytam znajomej. My z kolei oszczędzimy na ciuszkach dla malucha, sporo sie ostało po Bogusiu,no i wszystkie jego zabawki, rowerki itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry