Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kominek sliczny, juz napisałam Ci na GG. Dziś ide znowu plukac się z kasy ;D. Mam wizytę u gina. Zobaczymy co powie na opis usg - 2 strony A4.... olaboga. Ale wszystko w normie... a siusiak jak KONISKO. Martwia mnie troche nereczki róznej wielkosci ale obie mieszcza się w normie i lekarz od usg powiedział, że tak może być w na tym stopniu rozwoju maluszka.... Pawła Wiktora ;D Witek hehe.... Termin wg usg dalej ten sam, co do dnia zgodny z suwaczkiem.
Sporo fajnych rzeczy na allegro mozna znalesc i ceny całkiem do rzeczy. A... wiecie co, mam jakies koszmarne uczulenie. Pod pachą, ale trochę blizej w strone pleców taki placek pryszczyków drobnych, czerwonych. wrrrr. Nie dosc że na buzi mam ciagle jakies (takie uczuleniowe) zaczerwienienia to jeszcze pacha.... Ale slyszałam , ze często podczas ciazy jakies uczulenia wychodzą
czesc dziewczyny
ogromne gratulacje Żużaczku ... ;D
ja dzis bylam u gin i mam skierowanie do szpitala na oddz. Kardiologiczny :-[ - cos mi serducho odmawia posluszenstwa ... moze to przez przesilenie wiosenne ... hmm mam nadzieje ze nie z innego powodu
no wiec smutno mi dzis troszke ... a tak poza tym to dzis lece do szkolki rodzenia ... heh mam nadzieje ze zajecia wypadna ciekawie ... Pozdrawiam WAS Serdecznie
Tuska, teraz wszyscy chodzą i sapia. pewnie Twoje serducho tez ma dosc tego cisnienia skaczącego. Ja tylko wyleguję się na tapczanie, bo tez slabowato mi trochę.