Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam nadzieje Żużaczku ze masz racje i ze nic mi nie dolega bo nie chcialbym sie smucic z tego powodu ... ja teraz tez lece sie p o l e g a c i c ;D wkoncu od czego jest sie w ciazy ... ;D ;D ;D pozniej juz bedzie dzidzia i napewno nie poleniuchuje sobie :-[
i zaraz sie wybieram do stomatologa bo zabek mi sie odwapnil i musze szybko go zaleczyc zeby nie bylo wielkiej dziury i tak sie boje bo czeka mnie borowanko na rzywca
A czemu bez znieczulenia?? Chyba ze wzgledu na serducho???? Bo co do znieczulenia w ciązy to nie ma zadnych obaw - mam rewelacyjna panię dentystkę (od wielu lat) i ona cudnie się opiekuje zabkami całej naszej rodzinki. Mówiła, ze znieczulenie w najmniejszym stopniu nie szkodzi maluszkowi, nie wolno tylko leczyć laserowo i robic RTG.
ja nie moge miec znieczulenia bo te pospoilte na mnie nie dzialaja .... dzial na mnie Mepidont a w ulotce jest wyrazne stwierdzenie ze w I i III tremestrze nie mozan podawc kobietom w ciazy bo albo grozi poronieniem albo przedwczesnym porodem ... i moj gin rozmawial z dentystka i i doszli do wniosku ze lepiej nie ryzykowac
hello laseczki ;D Żużaczku to co ja wiem na teamt coca-coli to ze ona zawiera duzo srodkow konsrwujacych ... (tak zwanych E) poza tym zawiera bardzo duzo cukru co nam w ciazy nie jeste w skazane i po trzecie to ma w swojej zawartosci kofeine ktora moze prowadzic do zaburzen rytmu serca u plodu badz tez powodowac jego przyspieszone bicie a w konsekwencji w jakims stopniu wplywa to na jego pozniejszy rozwoj ...
A ja mam straszny apetyt na coca cole Przed ciążą za wiele to jej nie wypijalam a teraz staram si eograniczac ale z trudem przychodzi. Dzisiaj musze sie umowic na wizyte u gina i mam nadzieje ze szybko wyznaczy date bo za tydzien pewnie juz maz wyleci i bede sama z Izą w domu a wtedy to juz ciezko bedzie sie wybrac. Wogole mam dola - mam czarne mysli - zle sie dzieje ze przyszlo nam sie zyc w swiecie gdzie czlowiek zamiast spokojnie poswiecac czas rodzinie ciagle mysli o finansach. Bo to niestarczy na to lub na inna rzecz Ale niestety Karol podjął juz decyzje i klamka zapadla. Najgorsze jest to ze wiem ze moje nerwy zle sluza Dzieciatku w brzuchu a ja siedze i placze tylko